Simona Ionescu / Redactor Șef

După ce s-a despărțit cu scandal, cântăreața Oana Radu spune ce pretenții are de la viitorul partener

După ce s-a despărțit cu scandal, cântăreața Oana Radu spune ce pretenții are de la viitorul partener
Cântăreața Oana Radu a trecut printr-o relație toxică de care a reușit să scape după ani de chin. Divorțul de Cătălin Dobrescu a zdruncinat-o, dar nu se lasă. Are însă pretenții de la viitorul partener.

Oana Radu e o luptătoare, pe care viața nu a putut să o pună la pământ. Cântăreața s-a rupt definitiv de fostul soț, dar viitorul partener va trebui să aibă multe calități pentru a putea intra în viața ei.

„Să nu mă facă să mă simt prost, inutilă”

Oana Radu a făcut doi ani de terapie pentru a ieși din relația toxică

Oana Radu e o femeie sensibilă, iar lucrurile la care a supus-o fostul soț și-au lăsat amprenta asupra ei. Invitată recent într-un podcast, artista a vorbit despre calitățile pe care trebuie să le aibă un bărbat pentru a intra în viața ei. „În primul rând, îmi doresc să aibă bani. Glumesc, în primul rând să nu mai am doar eu bani. Glumesc.

E simplu ce o să zic. Nu îmi doresc decât un om, care să mă iubească pentru ceea ce sunt și ceea ce am de oferit și să fie alături de mine necondiționat. Că sunt mai grasă, mai slabă, să nu mă facă să mă simt prost, inutilă, bună de nimic, să aprecieze cât muncesc, toate eforturile pe care le fac pentru o viață mai bună. Să fie alături de mine, să creadă în mine”, a declarat Oana Radu, la „Fiță cu Adiță”.

„Mi-aș fi dorit să avem o comunicare bună”

Ce pretenții are Oana Radu de la viitorul partener

Oana a trecut prin momente complicate atât în perioada divorțului cât și după despărțire. Nu i-a fost ușor să stea patru ani într-o relație abuzivă și suferă că nu a putut să aibă o comunicare bună cu fostul partener de viață și mărturisește că a trecut mult timp până și-a revenit. „Mi-aș fi dorit foarte tare ca noi, care am fost împreună patru ani de zile, mă rog…prieteni nu ai cum să fii după ce ați avut o relație de dragoste, părerea mea. Dar mi-aș fi dorit să putem să avem o comunicare bună.

„Am făcut doi ani de terapie ca să reușesc să plec”

Relația noastră a fost una abuzivă, și emoțional poate fi abuzul, nu neapărat așa, mi-aș fi dorit ca la finalul ei, pentru că în relație nu are doar unul o vină, poate are și celălalt că stă… să putem să rămânem într-o relație nu amicală, dar măcar așa. Nu s-a putut, din păcate. Ceea ce tolerezi din momentul unu vei tolera toată relația. (…) Eu am făcut doi ani de terapie ca să reușesc să plec, pentru că eu eram extrem de dependentă emoțional de fostul meu soț”, a spus artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre