Simona Ionescu / Redactor Șef

Video. Oana Radu, prestație ciudată. Iată ce scenă inedită au surprins telefoanele fanilor

Video. Oana Radu, prestație ciudată. Iată ce scenă inedită au surprins telefoanele fanilor
Oana Radu o duce mai bine ca niciodată. Vedeta e bucuroasă că au reînceput spectacolele și acum își arată talentul.

Oana Radu reușește să se mențină la înălțime. Și în ceea ce privește cariera, dar și greutatea. Arată mai bine ca niciodată.

Video. Oana Radu, prestație ciudată. Iată ce scenă inedită au surprins telefoanele fanilor

Pentru că îi merge din plin și nu duce grija zilei de mâine, Oana Radu își face toate poftele. Chiar și așa, tânjește la niște produse… Versace. Aflată în plin spectacol, în mijlocul celor care o iubesc, vedeta i-a lăsat pe toți fără cuvinte atunci când a făcut o dedicație muzicală cu totul ieșită din comun. „Și pentru toată lumea prezentă, cu mare drag. Ce inele frumoase ai, poți să ne faci și nouă cadou de la Versace, ceva”…, a spus Oana, râzând.

Momente de groază la Bruxelles

Recent, Oana și soțul ei au plecat la Bruxelles, unde artista a avut spectacol. Din păcate însă, până să ajungă în camera din hotelul superb în care s-au cazat, cei doi s-au blocat în lift. Dacă Oana s-a speriat îngrozitor, Cătălin Dobrescu, ca un bărbat adevărat, i-a ținut moralul soției.

”Cum să fii speriată cu mine? Dacă îi dau un brânci, sare ușa, dar ne facem de râs pe aici. Mie îmi e de tine că ești nedormită, ești obosită. Nu mă provoca, că îi dau și sare pe aici…”, a mărturisit acesta. Dar totul s-a terminat cu bine și cei doi au fost eliberați, spre bucuria Oanei care a încercat să uite cât mai repede momentele de groază.

Cei doi s-au căsătorit în 2020

După ce a reușit să treacă prin nenorocirea provocată de moartea fostului său iubit, incendiat de un vecin, Oana și-a refăcut viața alături de Cătălin. Cei doi s-au căsătorit în anul 2020, iar cântăreața susține că bărbatul a fost salvarea ei. ”Cătălin a fost salvarea vieții mele. Toată viața mea o să-i mulțumesc”, a povestit Oana Radu în emisiunea În Oglindă făcută de Mihai Ghiță. Tot Cătălin este și cel care a ajutat-o să dea jos peste 50 de kilograme și să aibă acum o siluetă impecabilă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre