Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Nălbaru a primit cadou un purceluș de ziua ei. Micuțul e simpatic foc. Video

Dana Nălbaru a primit cadou un purceluș de ziua ei. Micuțul e simpatic foc. Video
Fericire mare în familia Danei Nălbaru odată cu apariția unui nou membru. E vorba de un purceluș extrem de simpatic, cadou pentru vedetă de ziua de naștere.

Dana Nălbaru s-a bucurat enorm când a primit un cadou la care nu s-ar fi așteptat. E vorba de un purceluș foarte simpatic, care a devenit mascota familiei.

Purcelușul a primit numele de Betty

Dragoș Bucur i-a încântat pe fani cu o postare cu totul și cu totul ieșită din comun. Vedeta le-a făcut cunoștință internauților cu un personaj dulce foc, e vorba de un purceluș de doar câteva zile care este un dar pentru soția sa, Dana Nălbar. „Vreau să vă prezint pe cineva, cel mai nou membru al familiei noastre și cadoul pe care l-a primit Dana de ziua ei, e vorba de Betty”, a spus artistul.

„Am alăptat-o azi noapte”

Dana Nălbaru a apărut cu simpaticul purceluș în brațe, alături de unul dintre copiii săi care nu contenea să-i dea năzdrăvanului câte un pupic. Soția lui Dragoș Bucur le-a explicat tuturor că micuțul este ultimul dintre cei 13 frați aduși pe lume recent de purceaua unor vecini.

„Betty, ea e Betty. Am alăptat-o azi noapte. I-am dat cu biberonul odată la o oră și jumătate. Un vecin de-al nostru are o scroafă care a fătat alaltă noapte 13-14 purceluși. Ea cred că a fost ultima și scroafa nu are destul de mult lapte. Am luat-o să o salvăm… Da, iubita”, a mărturisit într-un video Dana Nălbaru, vizibil entuziasmată de cadoul primit.

Dana Nălbaru a învățat să manevreze buldozerul

Soții Dana și Dragoș se bucură din plin de viața pe care o trăiesc în mijlocul naturii și recent, fosta cântăreață a învățat să manevreze buldozerul. Soțul, încântat de partenera de viață a făcut un scurt filmuleț și l-a postat pe contul de socializare, spre bucuria fanilor.

„Un bărbat puternic are întotdeauna lângă el o femeie care învață să manevreze un buldozer:)) LE: buldoexcavator”, a fost mesajul lui Dragoș Bucur pe rețeaua de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri