Simona Ionescu / Redactor Șef

Donald Trump a înlocuit sacoul scump cu șorțul și a vândut cartofi prăjiți. I-a promis și Kamalei Harris un cadou

Donald Trump a înlocuit sacoul scump cu șorțul și a vândut cartofi prăjiți. I-a promis și Kamalei Harris un cadou
Decizia lui Donald Trump de a vinde cartofi la fast food a fost văzută ca o neobișnuită cascadorie electorală. Mai ales că nu a uitat-o nici pe contracandidata lui, Kamala Harris.

Candidatul la președinția SUA, Donald Trump și-a dat jos sacoul în valoare de 7000 de dolari și și-a pus șorțul. Acesta le-a vândut cartofi prăjiți simpatizanților.

Donald Trump a fost învățat cum să prăjească cartofii

După ce și-a pus șorțul de lucru, Donald Trump a fost învățat de angajați cum să prăjească în baia de ulei cartofii, dar și cum să-i amestece ca să nu se stropească. Trump i-a servit personal pe simpatizanții care s-au adunat la fast food și s-a declarat încântat că „nu atinge niciodată mâna omului”.

Trump i-a promis Kamalei Harris o porție de cartofi prăjiți și un buchet de flori

Se pare că prin această acțiune, Donald Trump a vrut să-i dea și o lecție Kamalei Harris care a declarat că în tinerețe a lucrat la un fast food. Cum Kamala Harris a împlinit 60 de ani, Donald Trump a afirmat că îi va oferi o porție de cartofi prăjiți și un buchet de flori.

„Cunosc acest meniu mai bine decât voi”

Trump a făcut cartofi prăjiți

Fiul lui Trump, Donald Trump Jr., a mărturisit săptămâna trecută la Fox News că tatăl său „cunoaște meniul McDonald’s mult mai bine decât Kamala Harris vreodată”. De altfel, la începutul anului 2023, Trump însuși a spus același lucru angajaților McDonald’s din East Palestine, Ohio: „Cunosc acest meniu mai bine decât voi”.

Trump „a avut o teamă că va fi otrăvit”

În ceea ce privește motivul pentru care Trump iubește atât de mult McDonald’s și fast-food-ul în general, în cartea sa din 2018 Fire and Fury: Inside the Trump White House, autorul Michael Wolff a declarat că Trump „a avut o teamă că va fi otrăvit”.

„Sunt o persoană foarte curată. Îmi place curățenia și cred că este mai bine să mergi acolo decât într-un loc în care nu ai nicio idee de unde provine mâncarea. Este un anumit standard”, a declarat Trump pentru CNN în cadrul unei întâlniri publice din 2016.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri