Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Roba a scăpat de soțul care a bătut-o cu ciocanul, dar nu și de soacră. Bărbatul a primit ani grei de închisoare

Dana Roba a scăpat de soțul care a bătut-o cu ciocanul, dar nu și de soacră. Bărbatul a primit ani grei de închisoare
La 1 an de când soțul a căsăpit-o cu ciocanul, Dana Roba a reușit să pună punct situației, căci bărbatul a primit ani grei de închisoare. Problemele însă nu s-au terminat pentru make-up artistul din Timișoara, căci are o luptă grea în față.

În vara anului 2023, Dana Roba a fost desfigurată cu ciocanul de către fostul soț, Daniel Balaciu, care a lăsat-o mai mult moartă decât vie. La un an de la odioasa faptă, Dana Roba a scăpat în sfârșit de bărbat, căci acesta a primit ani grei de închisoare. 

Magistrații l-au condamnat pe Balaciu, la începutul lunii iulie, la 7 ani de închisoare cu executare, dar și la plata unor daune în valoare de 90.000 de euro. Mai mult decât atât, bărbatul nu scapă nici după ce va ieși din închisoare. 

Fostul soț al Danei Roba, condamnat la 7 ani de închisoare 

După cei 7 ani pe care îi va petrece după gratii, bărbatul va avea interzis să se apropie cu mai mult de 50 de metri de fosta soție, cu excepția faptului când acesta își exercită drepturile părintești față de cele două fiice pe care le are cu Dana Roba. 

Daniel Balaciu a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare

„Condamnă inculpatul Balaciu-Daniel Remus la pedeapsa de 7 ani închisoare pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de violență în familie în modalitatea omorului, cu executare în regim de detenție. (…)”, se arată în decizia instanței. 

Nu are voie să se apropie de Dana Roba nici după executarea pedepsei

„Se aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, dreptul de a comunica și de a se apropia la o distanță mai mică de 50 de metri de persoana vătămată Balaciu Daniela, cu excepția cazurilor când comunicarea sau apropierea de persoana vătămată este necesitată de exercitarea de către inculpat a drepturilor părintești privind minorele Balaciu Chantal-Luiza și Balaciu Celine-Casandra și dreptul de a se apropia la o distanță mai mică de 50 de metri de locuința și locul muncă al persoanei vătămate, cu excepția cazurilor când apropierea este necesitată de exercitarea de către inculpat a drepturilor părintești(…), pe o perioadă de 3 ani calculați de la data executării pedepsei închisorii”, conform portaljust. 

Fosta soacră i-a intentat proces 

Decizia în cazul procesului cu fostul soț nu este încă definitivă, însă Dana Roba are acum și altă problemă. Fosta ei soacră i-a intentat proces, pe motiv că vrea să ia nepoatele, pe cele două fiice ale cuplului, la ea. 

Fosta soacră i-a intentat proces Danei Roba, pentru cele două fiice pe care aceasta le are cu fostul soț

Dana Roba în schimb nu se lasă, ba chiar a declarat că va lupta până în pânzele albe pentru ca fiicele ei să rămână la ea. 

Dana Roba nu a scăpat de operații 

Make-up artistul a povestit că urmează să mai facă o operație, aceasta fiind planificată pentru luna septembrie, ce presupune reconstrucția craniului. Medicii îi vor lua o bucată de os de la coaste, pentru a reconstrui craniul, în care vedeta are două găuri rămase de pe urma bătăii încasate. 

Dana Roba încă nu a scăpat de operații, căci a rămas cu 2 găuri în craniu de pe urma bătăii încasate

Dana Roba a povestit că, după ce va termina definitiv cu procesele, se gândește să plece din țară alături de fiicele sale. 

„Atunci, dacă aș pleca în altă țară clar că acolo aș putea fi operată și pe gratis. După ce îți plătești dările în Germania de exemplu, acolo în câteva luni te pot opera fără costuri de zeci de mii de euro”, a spus Dana Roba pentru o publicație. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre