Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Roba, mărturisiri uluitoare. Tatăl fetițelor ei le-a spus că „vrea să aducă o mamă nouă”

Dana Roba, mărturisiri uluitoare. Tatăl fetițelor ei le-a spus că „vrea să aducă o mamă nouă”
După ziua crucială de  joi, când urma să se confrunte cu soțul ce a vrut să o ucidă, folosind un ciocan, Dana Roba  face noi dezvăluiri. Aceasta suferă în continuare

Dana Roba,  make-up artista din Timișoara care a fost la un pas de moarte după ce a fost bătută cu ciocanul. De către soțul ei, face mărturisiri uluitoare. Tatăl fetițelor nu s-a mulțumit. Că a băgat-o în comă, ci a continuat cu fetițele, și le-a traumatizat major, micuțele fiind în continuare incapabile să își revină. Femeia a fost atacată pe 5 iunie, dimineața. Soțul, care voia să o omoare din cauza faptului că ea intentase divorțul, a folosit un ciocan cu care a izbit0-o în cap, de multe pori, peste mâini și în picioare.

Apoi a așteptat să moară, și, văzând că nu se întâmplă asta, a sunat la 112. El a fost arestat imediat și, de atunci, este în arestul Poliției Timiș. Joi, cei doi soți urmau să se confrunte, în fața procurorului, dar bărbatul a lipsit fiind dus, la București, pentru o expertiză psihiatrică, a povestit Dana Roba, la ieșirea de la Parchet.

Dana Roba, mărturisiri uluitoare

Dar femeia a relatat și alte lucruri năucitoare. Daniel Balaciu, soțul ei, nu s-a mulțumit că a vrut să o omoare, ci a continuat să își traumatizeze și propriile fiice. El le-a cerut părinților săi să i le aducă pe minore în vizită la arest, cât mama lor se zbătea între viață și moarte la spital. Așa cum vă amintiți, Dana Roba a fost în comă după o operație care a durat opt ore și care i-a salvat viața.

Dana Roba a rămas mutilată în urma atacului cu ciocanul și are nevoie încă de multe operații pentru a-și reveni

„Din păcate, când eu am fost în spital, fetițele au fost la închisoare, acolo unde este el în momentul de față. Fetițele au fost, iar asta m-a necăjit foarte tare, pentru că fetele sunt șocate de acel moment. Am chemat un psiholog acasă și ele nu au vrut să vorbească cu psihologul, Celine vorbește doar cu mine și mi-a povestit totul. La întâlnirea de la pușcărie nu au vrut să vorbească cu el, una dintre ele a plâns foarte tare. Nu vor să vorbească cu el”, a declarat Dana Roba. Femeia a mai relatat presei că   make-up artistului.

Tatăl fetițelor ei le-a traumatizat major pe fiicele sale

De asemenea, Dana Roba a declarat că Daniel Balaciu dorea plănuia să își refacă viața ălpturi de altă femeie. „Înainte de macabru, fetițele mi-au spus, am filmare pe telefon, că tatăl lor le-a spus că vrea să aducă o mamă nouă în familie și le-a arătat poze cu o mamă nouă, ceea ce pe mine m-a șocat, pentru că eu consider că el a vrut să mor ca să poată să aducă o mamă nouă fără să fie judecat”, a mai completat femeia, conform  newsvest.ro.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre