Dana Roba, noi mărturii din infern. Și-a amintit care a fost reacția soțului după ce a lovit-o cu ciocanul

Dana Roba, noi mărturii din infern. Și-a amintit care a fost reacția soțului după ce a lovit-o cu ciocanul
Faptul că timișoreanca Dana Roba este încă în viață poate fi o minune dumnezeiască, după ce aceasta a fost pur și simplu zdorobită cu ciocanul de către soțul ei. După o bătaie soră cu moartea și după ore în care bărbatul a așteptat, indiferent, ca mama fiicelor sale să-și dea duhul, femeia ajuns la spital mai mult moartă decât vie.

Medicii și-au făcut datoria: au operat-o de îndată, ore în șir, însă la cum se prezentau rănile nu au putut să îi dea nici o șansă de viață. Luptătoare și mamă a două fetițe, Dana Roba a luptat pentru viața ei și a supraviețuit. După zile de comă și-a revenit. Externată, aceasta e gata să-și ia viața în piept și să facă tot ce e posibil pentru a depăși ororile prin care a trecut.

Trebuie să treacă din nou printr-o operație în zona capului, craniul ei fiind deformat de loviturile repetate de ciocan primite de la soț. Trebuie să-și opereze și mâinile, pentru că Daniel Balaciu ar fi vrut „să se asigure că în cazul în care supraviețuiește nu va mai putea muncii”, a mărturisit Dana Roba.

Acum are ambele mâini fracturate în mai multe locuri, dar și picioarele vor suferi noi tratamente medicale complexe. Makeup-artistul trebuie să-și opereze și unul dintre picioare, pentru că bărbatul a lovit-o cu ciocanul și acolo, „ca să se asigure că nu poate fugi din calea furiei lui dezlănțuite, să mă bată până la moarte”, justifică victima.

Dana Roba povestește cum soțul a așteptat să moară

Într-o postare emoționantă și șocantă în egală măsură pe care a făcut-o astăzi pe contul ei de Instagram, Dana Roba povestește cum soțul ei așteptat pur și simplu ca ea să moară după ce a agresat-o. Cuvintele ei sunt halucinante. Iar imaginea cu care însoțește postarea nu poate fi reprodusă.

„Cea mai frumoasa demonstrație de iubire o are Isus Cristos pentru mine. În urma cu 6 săptămâni, fostul soț a încercat sa-mi i-a viața, lovindu-mă cu ciocanul în cap în timp ce dormeam, atât în față cât și în spatele capului. Sunt plină de loviturile dure ale acestui monstru. Multe lovituri în cap, apoi lăsându-mă câteva ore în cameră, ca sigur când se întoarce voi fii moarta, el poate fugii și se poate ascunde de oamenii legii.

Spre uimirea lui, când s-a întors eram vie, și l-am implorat sa cheme ambulanța, că nu mai pot și mă simt foarte slăbită. Îl auzeam cum țipa la telefon și era foarte supărat că încă nu am murit.  Nu a știut cât de mult îl iubesc pe Dumnezeu și chiar de am trecut prin valea umbrei morții nu m-am temut de nici un rău. În acele momente nu m-am gândit nici o clipa la moarte. Știam ca voi ajunge la spital și că Dumnezeu are medici buni care vor avea grijă de mine.

Make-up artista și soțul ei au împreună două fiice minore

Chiar dacă am ajuns in stare foarte gravă la spital si medicii nu mi-au dat nici o șansa la viata, ba mai mult, erau siguri ca voi murii pe masa de operatie. In acele clipe, Dumnezeu a scris: VIAȚA în dreptul meu. Alături de cel mai bun medic Neurochirurg, de la spitalul Județean Timișoara – Costea Daniel și Albota Andreea am stat în operație 9 ore.
Am luptat pentru fetițele mele, Chantal și Celine, mi-am dorit din suflet să mă întorc acasă în brațele lor, și Dumnezeu mi-a îndeplinit dorința. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru ca el are în control viața mea”, a scris Dana Roba pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre