Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Roba și-a făcut fanele să plângă. „Își vor da seama că Dumnezeu ascultă rugăciunea”

Dana Roba și-a făcut fanele să plângă. „Își vor da seama că Dumnezeu ascultă rugăciunea”
După o perioadă neagră în viața ei, Dana Roba a renăscut din propria cenușă și e convinsă că va învinge. Make-up artistul le-a dat fanelor și vestea mult așteptată.

Deși își mișcă cu greutatea mâinile, mai ales două degete, Dana Roba e mai optimistă și s-a apucat de lucru. Ea le-a spus fetelor care știu cât de talentată este, că le așteaptă la salon.

„Toate fetele care au programare la mine în acest weekend, eu voi fi acolo să le machiez, pentru că eu sunt în viață”

„Am o veste foarte bună, trebuie să vă spun, în exclusivitate, pentru toate fetele care s-au rugat pentru mine, vreau să vă spun că mi-au dat putere miile de mesaje, în acest weekend, cu mâna ruptă, am încercat să mă machiez singură… Toate fetele care au programare la mine în acest weekend, eu voi fi acolo să le machiez, pentru că eu sunt în viață.

„Când vor intra la mine în studio își vor da seama că Dumnezeu ascultă rugăciunea”

Dumnezeu mi-a dat viață, eu vreau să execut toate machiajele. Toate fetele care au programare în această vară, de vineri, de acum, se vor putea prezenta la programarea mea. Eu vă machiez cu mare drag, și dacă aveți evenimente, mă puteți suna. Când vor intra la mine în studio își vor da seama că Dumnezeu ascultă rugăciunea”,  a spus Dana Roba într-un live pe Instagram.

Care a fost primul gând pe care l-a avut când s-a trezit din comă

Dana le-a adus lacrimi în ochi internauților când le-a povestit care a fost primul său gând când s-a trezit din comă. Ea s-a gândit dacă fetele sunt bine îngrijite de soacră și a vrut să-i transmită acesteia un mesaj.

„Vreau să vă spun că loviturile din spate și acum, dacă mă pun cu capul pe pernă, mai tare, sau dacă mă ridic brusc din pat, mă iau niște amețeli… Dar cu siguranță și astea îmi vor trece.

Dana Roba începe să-și revină, spre bucuria fanelor

Pentru că în momentul în care eu mi-am revenit din coma respectivă, în care am stat două zile, vreau să vă spun că primul meu gând care a fost, am început să plâng și am spus: Vă rog din suflet, să meargă cineva și să ia ochelarii la fetița mea, Celine are nevoie de ochelari.

„Să transmiteți la soacra mea, că dacă o spală pe Chantal pe cap, să aibă grijă de părul ei”

După care am mai spus… Astea sunt chestiile pe care Lidia (n. red sora ei) mi le-a confirmat, fiind acolo, cu mine. Am mai spus: <<Fetelor, să transmiteți la soacra mea, că dacă o spală pe Chantal pe cap, să aibă grijă de părul ei, să aibă grijă de fetele mele, să fie curate>>. Gândul meu, de când m-am trezit, a fost la copii”, a spus Dana Roba, pe un live pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre