Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Roba șochează cu mărturisirile făcute. A mâncat otravă de șobolani

Dana Roba șochează cu mărturisirile făcute. A mâncat otravă de șobolani
După ce a fost măcelărită de fostul soț cu ciocanul și a dat mâna cu moartea, Dana Roba spune tot despre viața ei.

Make-up artistul a mai fost odată la limita dintre viață și moarte, atunci când a mâncat otravă pentru șobolani. Fosta iubită a lui Nicolae Guță e convinsă că o iubește mult Dumnezeu și o vrea în viață.

Când l-a cunoscut pe Daniel Balaciu a crezut că e bărbatul vieții, dar n-a fost să fie. Într-un acces de nervi, pe 5 iunie, partenerul de viață a bătut-o cu un ciocan, femeia a intrat în comă și s-a trezit după nouă ore, timp în care a fost operată pe creier. Dar sunt puțini cei care știu că aceasta a mai fost odată la un pas de moarte.

Fericită că-și poate strânge fetițele în brațe, după ce a fost măcelărită de soț

În copilărie a mâncat otravă de șobolani, dar tot Dumnezeu a fost cel care a salvat-o.  „Eu când am fost mică, nu știu dacă v-am spus vreodată, am mâncat otravă și nu am murit. Am mâncat otravă pentru șobolani. Șobolanul moare în 2 minute, eu nu am murit nici după 31 de ani, nici după ce am fost măcelărită cu ciocanul”, a povestit Dana Roba, potrivit telenova.ro.

Îi aduce acuzații grave pastorului din Timișoara

După ce s-a întors la fetițele sale pe care le adoră, Dana a recunoscut că nu e pentru prima dată când a avut probleme cu soțul. Make-up artistul susține că i-a cerut binecuvântare pastorului să poată divorța, dar acesta nu a fost de acord. Mai mult decât atât, acesta este de partea celui care era să o omoare.

Dana Roba îi cere pastorului din Timișoara să își dea demisia

„Pastorul sper și îmi doresc din toată inima să își dea demisia.. a făcut de rușine cultul penticostal”

„L-am crezut pe pastor psihologul meu numărul 1, și m-am dus la el ca și când m-aș fi dus la omul creat de Dumnezeu pentru noi, pentru oamenii care suntem în biserică. El nu m-a crezut pe mine deloc. I-am spus absolut toate faptele pe care le-a făcut Daniel în fața mea, toate înjurăturile pe care mi le adresa de față cu copiii.

Nelegiuirile lui. Se părea că atunci, pe moment, mi-a dat puțin crezare. După ce s-a dus Daniel și a început să joace teatru, că iubește fetițele, că mănâncă din mâna lui. Da, mănâncă din mâna lui, dar pe banii mei.  Pastorul sper și îmi doresc din toată inima să își dea demisia. El nu are ce căuta, în primul rând, el a făcut de rușine cultul penticostal”, a dezvăluit Dana Roba.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre