Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Rogoz și soțul sunt vecini cu prințul Charles. Schimbările din viața lor sunt majore

Dana Rogoz și soțul sunt vecini cu prințul Charles. Schimbările din viața lor sunt majore
Anul trecut, Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, și-au făcut un cadou inedit cu ocazia celor opt ani de căsnicie.

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt o familie fericită și se bucură de fiecare minut petrecut împreună.

Dana Rogoz și soțul sunt vecini cu prințul Charles. Ce planuri au cu noul proiect

Coronavirusul nu iartă pe nimeni și a pătruns și în casa Danei Rogoz. Ea a aflat că e infectată chiar cu puțin timp înainte de ziua de naștere a soțului său, Radu Dragomir. Dar artista e la fel de efervescentă cum o știm și vrea să-i facă o surpriză jumătății sale. În plus, i-a trimis și un mesaj în stilu-i caracteristic.

„Ok, știu că nu îți plac petrecerile cu mulți invitați. Dar anul asta oricum n-ai avut de ales și ne-ai avut doar pe noi trei alături. Te iubim tare mult, să știi! Să fii fericit, Radu, să te bucuri de toate etapele prin care trec copiii tăi, să îți iasă planurile cu căsuța de la Viscri.

Să îți găsești timp pentru ieșirile tale cu băieții la biliard, să te simți inspirat și să te apuci curând de filmări. Te iubesc, admir și susțin în tot. Și hai, că o aniversare în izolare chiar n-ai mai prins, cu playlist ales de Vlad de pe YouTube și tort livrat la poartă. La mulți ani!”, a scris Dana.

Căsuța din povești

Anul trecut, cei doi și-au achiziționat o superbă casă în satul Viscri, acolo unde are o moșie și prințul Charles. Cei doi sunt în pline renovări și abia așteaptă să se termine totul și să petreacă momente de neuitat în căsuța lor de vacanță, care va arăta ca în povești. „Acum 8 ani am spus DA și am semnat pentru prima oară ca doamna Dragomir.

Iar azi am semnat actele pentru căsuța noastră dintr-un sat din Transilvania. Acum aproape că stă să cadă, sărăcuța. Dar abia așteptăm să o renovăm și să o umplem de voie buna și amintiri frumoase. E noul nostru proiect, pe care ni l-am făcut cadou la această aniversare”, a anunțat anul trecut Dana Rogoz pe social media.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre