Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Mocanu „se cere” la pușcărie. Manelistul a premeditat în detaliu cum să își omoare în bătaie dușmanul

Dani Mocanu „se cere” la pușcărie. Manelistul a premeditat în detaliu cum să își omoare în bătaie dușmanul
Dani Mocanu și fratele său au fost reținuți pentru tentativă de omor în cazul bătăii din benzinăria de la Pitești. Așa cum știți, cei doi  s-au bătut acolo cu un bărbat, care a ajuns în stare critică la spital. Anchetatorii i-au acuzat inițial de loviri și alte violențe, dar au schimbat încadrarea faptei în tentativă de omor după ce au descoperit că atacul a fost premeditat. 

Cunoscut drept „Manelistul lui Dumnezeu”, Dani Mocanu a premeditat în detaliu cum să își omoare în bătaie dușmanul. La finele anului 2020, cel mai ascultat manelist din România (n.r. Să nu uităm că Dani Mocanu a reușit să fie în trending, pe YouTube, de unul singur, cu piesele sale, și chiar la „duel” cu piese tot ale lui, care erau pe locul secund în preferințele publicului din România. Niciun artist român nu a reușit performanța lui, de unul singur.) a anunțat că alege calea lui Dumnezeu și că se va comporta ca un bun creștin, lepădându-se de manele.

Nu l-a ținut nici două luni, timp în care a încercat să scoată pe piață niște manele creștine, care însă nu s-au bucurat de succes. A revenit în forță la clipurile și mesajele consacrate, în piese cu femei dezbrăcate, animale sălbatice, lux și opulență. Și a continuat să se laude cu cât de bogat este el, care poartă ceasuri Rolex și se îmbracă numai cu treninguri de la marile case de modă.

„Manelistul lui Dumnezeu” a părăsit România după altercație

Manelistul Dani Mocanu și fratele său au fost reținuți pentru 24 de ore de Poliție. Cei doi sunt acuzați de tentativă de omor, după ce au snopit în bătaie un bărbat. Incidentul a avut loc într-o benzinărie din Pitești.

La scurt timp după atac, cei doi au plecat din țară. Au putut face asta pentru că oamenii legii nu s-au gândit, la momentul respectiv, că se impune  o interdicție în acest sens. Când s-au întors în România, au fost ridicați de polițiști direct de pe Aeroportul Otopeni, după ce oamenii legii au mai avansat cu ancheta și au stabilit că Mocanu voia să își omoare dușmanul.

Dani Mocanu și fratele său, acuzați de tentativă de omor

Inițial, cei doi au fost acuzați de loviri și alte violențe fașă de victima lor. Medicii au constatat că viața victimei a fost pusă în pericol. Bărbatul este și acum în spital, dar a refuzat să depună plângere penală împotriva agresorilor sau să facă declarații despre incident, de frică. Victima fraților Mocanu este cu adevărat îngrozită de ce i s-ar putea întâmpla dacă vorbește. Sau, poate, se teme și pentru integritatea și sănătatea familiei sale.

În plus, ancheta a arătat și că atacul a fost unul premeditat și nu un simplu conflict spontan. Având în vedere că încadrarea faptei a fost schimbată în tentativă de omor, plângerea părții vătămate nu mai este necesară pentru ca anchetatorii să poată dispune reținerea suspecților sau să solicite mandate de arestare pe numele celor doi, informează Antena 3. Dani Mocanu s-a și fotografiat în benzinăria cu pricina, așteptând sosirea victimei (foto) și a publicat imaginea pe contul său de Instagram.

Ce s-a întâmplat la Pitești pe 19 august

Tentativa de omor s-a petrecut la Pitești, în seara de 19 august. bătaia din benzinărie a fost filmată de camerele de supraveghere aflate în locație. După incident, atât atacatorii, cât și victima au dispărut. În imagini se vede cum victima este lovită în mod repetat cu pumnii și picioarele, dar și cu o bâtă. Bărbatul rănit a ajuns inițial la Unitatea de Primire Urgențe de la Spitalul Județean din Pitești, iar a doua zi, a mers la București, unde s-a internat.

Autoritățile nu au avut însă probleme în identificarea tuturor celor implicați în incident, însă a durat ceva până au avansat cu ancheta. Nu este pentru prima dată când manelistul Dani Mocanu sare la bătaie în plină stradă. În urmă cu câteva săptămâni el a ajuns la poliție după ce a agresat o altă persoană într-o parcare. „Ma interesează ce gândește Dumnezeu… restul sunt detalii”, a spus Dani Mocanu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre