Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil, la ora adevărului. A primit avansuri de la bărbați și nu i-a respins

Dani Oțil, la ora adevărului. A primit avansuri de la bărbați și nu i-a respins
Recent, în direct, în emisiunea pe care o moderează alături de prietenul său, Răzvan Simion, prezentatorul Dani Oțil a făcut o declarație șocantă pentru cei care îl cunosc.

Dani Oțil a vorbit despre lucruri intime și a spus că a primit avansuri și de la bărbați. Iată cum s-a întâmplat.

Dani Oțil, la ora adevărului. A primit avansuri de la bărbați, dar în loc să fie deranjat, spune că se simte măgulit. Are și un motiv

În ultima ediție a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, invitată specială a fost frumoasa Lili Sandu, cu care băieții s-au distrat pe cinste. Proaspătul tătic a jucat cu aceasta Am/N-am și, la un moment dat, a scos porumbelul din gură, mărturisind că a primit avansuri de la bărbați.

Dacă alți domni în locul lui cu siguranță s-ar fi supărat, Dani a afirmat că se simte măgulit când trece printr-o asemenea situație. Motivul? Înseamnă că arată bine și este aranjat și dichisit. “Pentru mine e măgulitor, că înseamnă că miros bine, m-am frezat bine…”, s-a destăinuit prezentatorul la Antena 1.

Dani și Gabriela, vacanță fără copil

Un alt subiect dezbătut recent tot în emisiune a fost vacanța în care urmează să plece alături de Gabriela. Din păcate, oricât de mult au vrut să meargă alături de micuțul Tiago acest lucru nu este cu putință, pentru că nu au reușit să-i facă băiatului pașaport. Așa că, cel mai posibil, acesta va rămâne să stea cu bunicii.

“De trei luni mă chinui să-i fac celui mic pașaport, am tot zis că trece criza, războiul și pandemia și că o să ajung… Tati, îmi pare rău, dar o să merg cu maică-ta!”, a afirmat Dani Oțil. Întrebat de toată lumea dacă se gândește să-i facă un frățior sau o surioară lui Tiago, prezentatorul e extrem de hotărât ca situația să rămână așa. “Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă.”, a spus Oțil.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre