Fiul lui Dani Oțil a avut prima ieșire la piscină. Gabriela s-a lăudat tuturor cu băiatul ei

Fiul lui Dani Oțil a avut prima ieșire la piscină. Gabriela s-a lăudat tuturor cu băiatul ei
De când au devenit părinți, Dani și Gabriela Oțil nu-și mai încap în piele de fericire. Iar mămica face orice pentru binele copilului ei.

Recent, Gabriela Oțil le-a adus un zâmbet pe buze fanilor, după ce a făcut o postare cu micuțul Tiago, într-o altfel de ipostază.

Fiul lui Dani Oțil a avut prima ieșire la piscină. Gabriela s-a lăudat tuturor cu băiatul ei

Micuțul Tiago, fiul lui Danil Oțil, s-a bucurat recent de momente inedite. Mama l-a dus la piscină iar micuțul, deși nu are decât 10 luni, a fost dat unui instructor, care îl învață să înoate. Băiatul a fost extrem de încântat, ba chiar a început să râdă atunci când a fost pus pe o plută, spre marea bucurie a celor prezenți. Gabriela n-a putut să reziste și a făcut un filmuleț pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

 

Val de critici după roast-ul Gabrielei de la iUmor

În urma roast-ului pe care l-a făcut la emisiunea IUmor, când soțul său a făcut parte din juriu, Gabriela Oțil a primit un adevărat val de critici. În acel moment, toată lumea a rămas șocată pentru că fotomodelul nu a ezitat să nu aibă o replică răutăcioasă la adresa Mihaela Rădulescu.

„Puțină lume știe că el este foarte romantic. M-a cerut în căsătorie în Columbia, pe o plajă superbă, unde eram doar noi doi, asta pentru că nu mulți oameni îl suportă. Nu știu de ce a acceptat să vină lângă voi în juriu la >. Fiți convinși că el vă place foarte tare, deși nu v-am văzut pe lista de invitați la nuntă.

Primul invitat pe listă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani – scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco – Soacra-mea am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii.”, au fost cuvintele Gabrielei. Dani Oțil însă a declarat că a rămas impresionat de discursul soției sale și a mărturisit că nu s-a uitat pe text înainte ca ea să apară în platou.

Sursă foto: instagram