Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil, marcat de sărăcie. Un unchi îi aducea haine „de la ajutoare”

Dani Oțil, marcat de sărăcie. Un unchi îi aducea haine „de la ajutoare”
S-a luptat mult să ajungă o persoană respectabilă, dar până aici, drumul a fost lung și anevoios. Iar Dani Oțil a recunoscut că a fost sărac.

Dani Oțil nu poate uita niciodată perioada copilăriei, când a fost un copil sărac. Prezentatorul susține că s-a simțit de multe ori inferior, iar acum societatea îl percepe ca pe o persoană zgârcită.

„Mă doare sufletul, eu am fost sărac”

„Eu în general, luam hainele fratelui meu, care e mai mare cu patru ani. Ce îi rămânea lui mic, rămânea pe mine. Mă simțeam inferior, chiar și acum. Vara asta am fost într-un cerc, la o masă, unde s-au comandat niște lucruri care… Aveam bani să le plătesc, dar mă gândeam, de ce să nu dau banii ăia pentru un echipament sportiv pentru fiul meu sau să îi donez.

Mă doare sufletul, eu am fost sărac. Societatea ar spune că sunt doar zgârcit. Adesea m-am simțit inferior. Și nu doar financiar. În emisiune mai primesc oameni deștepți și mă întreb „Unde am greșit?”. Și sentimentul de inferioritate e bun, dar până la un punct, atunci când e ca un „steroid” ca să progresezi.”, a povestit Dani Oțil la un moment dat, potrivit Mediaflux.ro.

Dani Oțil a suferit de sărăcie. Foto: instagram

„Îmi aduc aminte că am stat la gratiile școlii, cu niște role roz pentru că atât am primit de la un unghi care aducea haine de la ajutoare”

Prietenul lui Răzvan Simion a povestit și un episod care l-a marcat toată viața, când nu s-a dus la o reuniune a colegilor, pentru că nu avea cu ce să se încalțe. „Eu tot timpul am fost înconjurat de oameni mai bogați și aici mă refer strict la bani. Și acum o să-mi spuneți că banii nu contează. Contează… credeți-mă!

Eu când nu mă duc la reuniunea de terminare a clasei a X-a pentru că nu am adidași, toți sunt beliți de la fotbal, joacă, ba chiar mi se vede degetul. Îmi aduc aminte că am stat la gratiile școlii, cu niște role roz pentru că atât am primit de la un unghi care aducea haine de la ajutoare.

Și m-am dus special cu rolele roz, ca să stau la gratii, să-i văd pe colegii mei care dansau și mâncau sandvișurile alea cu brânză rasă. Și nu m-am dus la reuniune pentru că nu aveam cu ce să mă încalț, nu m-am dus pentru că mi-a fost rușine.”, a povestit Dani Oțil pe contul său de instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre