Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil, nevoit să ia cea mai grea hotârâre. Schimbare importantă în echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”

Dani Oțil, nevoit să ia cea mai grea hotârâre. Schimbare importantă în echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”
Se schimbă echipa emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar Dani Oțil a făcut mișcarea importantă. Ce se va întâmpla în platoul matinalului.

Dani Oțil lasă emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” pe mâna prietenului și colegului Răzvan Simion. Timp de o lună, prezentatorul are o misiune importantă.

Provocări neobișnuite la Power Couple

Dani Oțil va pleca și anul acesta să filmeze pentru proiectul „Power Couple”, iar „Neatza cu Răzvan și Dani” va fi prezentată în acestă perioadă de Răzvan și Florin Ristei.

Bineînțeles, ajutați de frumoasa Ramona Olaru, Cuza și Radu Bucălae. „Power Couple”, unde concurenții vor avea parte de provocări neobișnuite, testându-și limitele atât fizice și emoționale, se află la a doua ediție.

„Noi suntem o familie de mai bine de 15 ani”

Dani Oțil, prezentatorul emisiunii Power Couple

Anul trecut, Dani a mărturisit că i-a foarte greu să plece și să-și lase colegii singuri.  „Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza. Noi suntem o familie de mai bine de 15 ani. Și, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi de la Neatza”, a declarat Dani Oțil.

Primele două cupluri care au acceptat să participe la Power Couple

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, s-a aflat și care sunt primele două cupluri ce vor participa la emisiunea „Power Couple”. E vorba de artistul DOC, cunoscut pentru hiturile sale și soția sa, o prezență discretă, alături de Diana Bulimar și iubitul său.

De altfel, Diana Bulimar știe ce însemnă să faci față testelor grele, ea făcând echipă anul trecut cu prietena Larisa Iordache la emisiunea „America Express”.

Anul trecut, filmările pentru emisiunea prezentată de Dani Oțil au avut loc în Malta, unde peisajele au fost cu adevărat fantastice. Deocamdată, locația pentru noul sezon nu se cunoaște.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre