Simona Ionescu / Redactor Șef

Nuntă în familia Neatza cu Răzvan și Dani. Florin Ristei a pregătit cadoul

Nuntă în familia Neatza cu Răzvan și Dani. Florin Ristei a pregătit cadoul
Bat clopotele de nuntă la Neatza cu Răzvan și Dani. Una dintre vedetele care vă aduc zâmbetul pe buze își pune pirostriile. Florin Ristei este primul invitat care a vorbit despre cadou.

Ilona Brezoianu, una dintre prietenele lui Răzvan și Dani are parte de cele mai frumoase momente din viață. După ce a câștigat alături de Florin Ristei trofeul „Te cunosc de undeva”, se pregătește de nuntă.

Ilona Brezoianu numără zilele până când va ajunge în fața altarului. Și-a ales și rochia de mireasă și a fost anunțat și primul cadou din partea lui Florin Ristei, care a anunțat că-i va cânta la cel mai frumos eveniment din viață.

„Facem scenă frumoasă, îi montăm acolo în curte, îi cântă băieții, tot!”

Ilona și Ristei au luat trofeul Te cunosc de undeva

„Nu ne-am văzut să repetăm. Ar fi fost prea mult. Mă văd și la Neatza cu ea și la Te cunosc de undeva!, am cântat cu ea și la Sala Palatului, să mai facem și o pauză, zic. Să se mai vadă și cu iubitul ei, că s-a văzut mai des cu mine decât cu el. Și o să-i cânt și la nuntă.

Am zis că-i fac cadou de nuntă. O să fie frumos, îi duc pe băieți, facem scenă frumoasă, îi montăm acolo în curte, îi cântă băieții, tot! Frumos! O masă să dea! Îmi fac playlist pentru nuntă, îmi iau țol!’, a declarat Florin Ristei, la Antena Stars.

Cine este viitorul soț

Ilona Brezoianu

Bărbatul ales de Ilona Brezoianu este antrenor de schi, iar cei doi au ales să-și trăiască povestea de dragoste cât mai departe de lumina reflectoarelor. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an, iar actrița a mărturisit că este ceea ce și-a dorit.

„Eu sunt bineeee. E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită”, a spus vedeta cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre