Simona Ionescu / Redactor Șef

Nuntă superbă în familia lui „Tătuțu”. Nepotul lui George Mihăiță s-a însurat la New York

Nuntă superbă în familia lui „Tătuțu”. Nepotul lui George Mihăiță s-a însurat la New York
Ramona Păun și nepotul lui George Mihăiță au sărbătorit, în toamna anului trecut 13 ani de relație. Iar cum pentru ei 13 este cu noroc, anul acesta au făcut nunta, ocazie cu care poza lor a ajuns proiectată pe un ecran uriaș, în Times Square.

S-a aflat abia după ce evenimentul a trecut, pentru că mirii și nașii au vrut intimitate. A fost o nuntă superbă în familia lui „Tătuțu”. Cosmin, nepotul lui George Mihăiță s-a însurat la New York. Nași au fost Tudor Mihăiță, al doilea fiu al actorului George Mihăiță, și soția sa. Imaginile de la evenimentul ieșit din tipare au ajuns acum în mediul online.

Cosmin Mihăiță este nepotul lui „Tătuțu”, vedeta serialului Clanul care, așa cum am arătat, în curând va fi personajul principal într-un nou serial, dedicat strict personajului.

Cosmin și soția sa s-au cunoscut la job, ambii lucrând la PRO TV.

Ramona Păun este vedeta Știrilor sportive de la PRO TV (Instagram)

Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, și-a găsit sufletul pereche în „familia” PRO TV. Ea și Cosmin, nepotul lui George Mihăiță, au fost colegi în redacția știrilor sportive. Acolo s-au văzut prima dată, s-au îndrăgostit imediat unul de altul și au început o relație. În octombrie 2023 au celebrat 13 ani de dragoste împărtășită.

Ramona Păun și nepotul lui George Mihăiță au spus „Da” la New York (Instagram)

Într-un interviu mai vechi, vedeta știrilor sportive spunea că momentul în care și-au dat seama că trebuie să înceapă o relație a fost „o energie pe care amândoi am simțit-o, privirile au fost reciproce, dar el și-a făcut curaj și am început să ne întâlnim datorită insistențelor lui”.

Nuntă superbă în familia lui „Tătuțu”

Zilele trecute, Cosmin Mihăiță și Ramona Păun au plecat în vacanță la New York unde s-au și căsătorit. Ei au avut parte de o ceremonie total atipică, în Central Park. Apoi, însoțiți de nași au ajuns în Times Square unde mireasa și-a primit, practic, cadoul de nuntă.

Cosmin Mihăiță și Ramona Păun
Cosmin Mihăiță i-a făcut soției sale cel mai neașteptat cadou de nuntă: fotografia lor proiectată în Times Square (In stagram)

A fost ceva la care Ramona nu s-a așteptat nicio secundă, iar impactul a copleșit-o. Soțul ei, nepotul lui George Mihăiță, a „tras niște sfori”, iar imaginea cuplului a fost proiectată pe unul din marile ecrane din cea mai cunoscută și accesată piață din lume. Cosmin Mihăiță deține o agenție de marketing sportiv și s-a ocupat recent de promovarea meciului de adio al Generației de Aur, care a avut loc pe 25 mai pe Arena Națională.

Ședința foto a proaspetei familii Ramona și Cosmin Mihăiță a continuat în celebra gară din Manhattan (Instagram)

Mireasa, care a anunțat pe rețelele sociale, vineri, cel mai important eveniment din viața ei – „Am plecat Păun la New York și mă întorc Mihăiță. Am zis DA în orașul visurilor noastre” – a purtat o rochie atipică de mireasă. Rochia albă, scurtă, a fost pusă în valoare de un voal amplu, până la glezne.

Nepotul lui George Mihăiță s-a însurat la New York

„Cosmin Mihăiță mi-a făcut mereu cele mai frumoase surprize, dar asta le-a întrecut pe toate. În ziua cununiei civile, o poză de la ultima noastră vacanță în New York a apărut pe un ecran uriaș din Times Square”, a dezvăluit vedeta știrilor sportive de la PRO TV.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cosmin Mihăiță (@cosmin7mihaita)

Proaspătul mire a dezvăluit și el surpriza, arătând reacția celei căreia îi era adresată: „Surpriza făcută domnișoarei Păun în ziua în care a devenit doamna Mihăiță”.

În drum spre petrecere, proaspăta familie Mihăiță nu a ratat momentul unor fotografii speciale. Una din ele a fost realizată în altă locație celebră din New York și, în fond, din lume: Gara Grand Central din Manhattan, un adevărat monument de arhitectură.

„Vărul meu cel mic, Cosmin Mihăiță, a devenit și el mare”

Nașii cuplului au fost Tudor Mihăiță, băiatul fiului cel mare al actorului George Mihăiță, și soția sa, Meg Mihăiță, antreprenoare în domeniul comerțului online cu articole pentru copii. 

Nașii cuplului au fost Tudor Mihăiță, băiatul fiului cel mare al actorului George Mihăiță, și soția sa, Meg Mihăiță (Instagram)

„Vărul meu cel mic, Cosmin Mihăiță, a devenit și el mare. Asta pentru că s-a căsătorit cu frumusețea asta de fată. Ramona Păun. S-au mai făcut nunți la New York, dar nu cu așa miri și nași”, a scris nașul Tudor Mihăiță, pe Instagram, unde a distribuit mai multe fotografii de la eveniment.

„Surpriza făcută domnișoarei Păun în ziua în care a devenit doamna Mihăiță” – Cosmin Mihăiță (Instagram)

Tudor Mihăiță deține prima centură neagră în Jiu-Jitsu Brazilian din România, este antrenor emerit al acestui sport și deține prima sală sport de profil, în România, deschisă acum 20 de ani.

Sursa foto: Instgaram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre