Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul George Mihăiță își vede visul împlinit. Nepotul lui face pasul cel mare

Actorul George Mihăiță își vede visul împlinit. Nepotul lui face pasul cel mare
Ramona Păun și nepotul lui George Mihăiță se iubesc la fel ca în prima zi, iar pandemia i-a apropiat și mai mult.

Prezență discretă în showbizz-ul românesc, prezentatoarea știrilor sportive de la ProTV, Ramona Păun, a vorbit despre planurile de viitor.

Actorul George Mihăiță își vede visul împlinit. Nepotul lui face pasul cel mare

Într-un interviu pentru Click, Ramona Păun a povestit despre relația sa cu Cosmin, nepotul actorului George Mihăiță, dar și despre pasiuni și plauri de viitor. Rac adevărat, născut vara, tânăra a copilărit la munte, era obișnuită cu frigul, dar acum spune că nu mai are  aceeași rezistență la temperaturile scăzute.

Dar pentru luna de miere ar îndura orice. “Sunt foarte multe destinații în care îmi doresc să ajung: Filipine, Noua Zeelandă, Peru sau Antarctica. Cosmin, logodnicul meu, e partenerul ideal în astfel de aventuri. Amândurora ne place să explorăm, profităm la maximum de timpul petrecut într-un loc nou și ne întoarcem extenuați din fiecare călătorie, dar avem, apoi, suficient timp la București să ne refacem”, a spus aceasta.

S-a pregătit pentru admiterea la Academia de Poliție

Ramona Păun nu și-a dorit dintotdeauna să fie văzută pe sticlă. Înainte de a intra la liceu era pasionată de muzică și desen, iar în ultimul an a început să se pregătească pentru Academia de Poliție. „Opțiunea asta a fost mai mult o presiune din partea familiei, așa că după BAC am decis să renunț la visul familiei și să-l urmez pe al meu și am dat admitere la Facultatea de Jurnalism”, s-a destăinuit Ramona.

Câinele e născut în aceeași zi cu ea

Între muncă și iubire, prezentatoarea se bucură de prezența câinelui său, pe care și l-a dorit enorm. Și, care, este născut în aceeași zi cu ea. “Nu mi-am imaginat că va fi atât de ușor să-l am pe Kido. Când am decis să-l iau, mi-am asumat că o să-mi complice viața dar, din fericire, e un cățel care nu-mi dă absolut deloc bătăi de cap. E născut în aceeași zi cu mine, iar asta a creat o conexiune și mai puternică între noi. E foarte bun, cuminte, ascultător și haios”, s-a destăinuit tânăra.

Sursă foto: click

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre