Ruby s-a răzgândit. Nu pune muzica în cui ci din contră, a ieșit cu o nouă piesă. VIDEO

Ruby s-a răzgândit. Nu pune muzica în cui ci din contră, a ieșit cu o nouă piesă. VIDEO
În urmă cu vreo 10 zile anunțam că Ruby va fi foarte ocupată în următoarea perioadă, încât nu va mai avea timp de muzică. Noul proiect este grandios. Uite, însă, că a venit cu o surpriză.

Pe la jumătatea lunii martie, cântăreața a postat pe contul de Instagram un video în care le-a explicat fanilor că va juca în cel de-al doilea film din viața ei, unde va avea rolul principal. Artista era în culmea fericirii. În extaz a fost și bunica vedetei care, filmată cu lacrimi în ochi, i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru lucrurile minunate care i se întâmplă nepoatei.

„Hollywood, vin! Tocmai am fost la citirea rolului din cel mai important film de viața mea. Nici nu vă zic de rolul principal, sunt importantă în filmul acesta. Un vis împlinit! I-am împlinit un vis lui mamaia, își dorea să fiu actriță și artistă. Sunt actriță, am multe de spus în filmul asta, o să joc într-un film, la cinematograf”, mărturisea bruneta.

Ruby și DJ Sava au lansat o piesă latino

Ruby nu a pus muzica-n cui pentru că se concentrează pe film. Împreună cu DJ Sava, cu care colaborează pentru prima dată, a lansat acum o piesă fresh – „Maria”.

E o piesă cu beat-uri dance și influențe latino. Compusă de către DJ Sava alături de Cătălin Tamazlicaru, Alex Antonescu și Răzvan Dediu, single-ul „Maria” te transpune încă de la primul acord într-o lume a dorinței și a muzicii. Clipul o prezintă pe Ruby plină de senzualitate, într-un decor exotic care te face să râvnești la soare și vacanță.

Carte de vizită Ruby

Ruby este una dintre cele mai tari apariții românești și una dintre cele mai populare artiste. A lansat o mulțime de hituri precum „Nu caut iubiri”(alături de Uzzi), „Nu pune la suflet” (alături de What’s UP), „Bună, ce mai zici?” (alături de Dorian Popa), „Condimente” (alături de Nosfe), care au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. Vara trecută, RUBY a lansat prima sa piesă urban cu influențe rap: „Te Sun Yo”, dar a avut și prima colaborare cu Lino Golden pentru „Ne certăm”.

Carte de vizită DJ Sava

DJ Sava are în spate o carieră de succes. A colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat.

DJ-ul a lansat hituri precum „I Like The Trumpet”, „Aroma” și „Love You” (alături de Raluka), „Bailando” (alături de Hevito), „Love in Dubai” (alături de Faydee), „I Loved You” (alături de Irina Rimes), „Dulce Amar” (alături de Alina Eremia), „Tenerife” (alături de Misha), „Coco Bongo” (alături de Olga Verbițchi), „I’m Gonna Miss You” (alături de Sore), care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare. Printre cele mai recente piese ale artistului se numără „Playa Paraiso”, „No More Lies”, „Shisha”, „Casablanca” și „Cover Me In Gold”. În urma cu mai puțin de două săptămâni, artistul a lansat alături de Connect-R „Jamaica”, single ce e deja în topurile muzicale.