Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, nuntă de vis azi, dar cu încălcarea tradiției

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, nuntă de vis azi, dar cu încălcarea tradiției
Oana Moșneagu și-a împlinit astăzi cel mai mare vis. Peste câteva ore va îmbrăca rochia de mireasă și împreună cu Vlad Gherman, bărbatul vieții sale, vor ajunge în fața altarului. Deși n-a fost cu intenție, s-a încălcat tradiția.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au ales ca ultimele două nopți să fie petrecute la un hotel, unde să se pregătească așa cum trebuie pentru nunta de vis. Din cauza unui mic incident, actorul a văzut rochia de mireasă a iubitei sale, înainte ca aceasta să o îmbrace.

Tradiția spune că mirele nu are voie să vadă rochia miresei sau pe mireasă îmbrăcată în ea înainte de intrarea în biserică. Iubirea dintre cei doi actori e prea mare ca să fie marcați de superstiție.

Cu puțin timp în urmă, Oana Moșneagu a postat un video pe contul de socializare, în care le arăta fanilor cum se pregătește pentru cea mai frumoasă zi. Actrița le-a dezvăluit fanilor și că Vlad i-a văzut rochia de mireasă, deși a făcut tot ce a putut să nu se întâmple așa ceva.

„S-a întâlnit cu doamna care căra rochița pe hol”

„Hai bună dimineața suntem în plin proces de pregătire. Eu și Cristina vom servi un mic dejun, chiar romantic aș putea spune, pe care nu am reușit să-l servesc cu viitorul meu soț. Vlad a tot evitat să vadă rochița, iar acum pentru că am trimis-o la călcat, s-a întâlnit cu doamna care căra rochița pe hol. E OK. Hai, ne vedem mai târziu”, a fost mesajul Oanei pentru fanii săi.

La ora 18.00 se dă startul petrecerii. Cum arată locația

Oana și Vlad: mirii anului 2024!. Sursă foto: instagram

Mai sunt doar câteva ore și se va da startul petrecerii mult așteptată de Oana și Vlad, unde se vor distra alături de familie și cei mai buni prieteni. Invitată în emisiunea Neatza de week-end, organizatorul nunții, Ivona Nenu, a povestit cum arată locația unde toată lumea va petrece.

Pentru că programul actorilor este foarte încărcat, s-a lucrat pe repede înainte, chiar și până la ora 23.00, dar a meritat tot efortul, pentru că totul a ieșit așa cum s-a dorit. „Melodia de la tort au luat-o secundă cu secundă, astfel încât tortul să iasă pe refren, astfel încât fluturii în stomac să fie acolo”, a spus Ivona Nenu la Neatza de weekend.

Tema nunții este visul unei nopți de vară

Tema nunții este visul unei nopți de vară

Specialistul care s-a ocupat de decor, Nicu Bocancea, a mărturisit că cei doi miri și-au dorit ca tema aleasă să fie visul unei nopți de vară, iar culorile care predomină sunt pastelurile, în special albastru deschis și piersică. „Totul va fi în jurul grădinii, vor fi foarte multă vegetație, foarte multe lumânări, pasteluri, avem light blue, peach-uri. O combinație de la margarete micuțe, mușețel până la trandafiri de grădină (…) Rochia e foarte frumoasă, e în armonie cu buchetul, cu tematica nunții și Vlad e pe măsură, pentru că i-am văzut și costumul”, a explicat Nicu Bocancea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre