Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlad Gherman și Oana Moșneagu pe urmele lui Smiley și Gina. Sunt foarte stresați că mai au doar câteva zile

Vlad Gherman și Oana Moșneagu pe urmele lui Smiley și Gina. Sunt foarte stresați că mai au doar câteva zile
După ce a suferit maxim, în public, după fosta sa iubită, actorul Vlad Gherman și-a cunoscut marea dragoste, în persoana actriței Oana Moșneagu. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare, iar acum fac nunta.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu numără zilele înainte de nuntă, dar până acum, ambii trăiesc stres maxim.  Ei au făcut deja cununia civilă, la începutul lunii aprilie, iar pe 2 iunie au fixat data nunții propriu-zise, iar pentru asta merg pe urmele lui Smiley și Gina. Viitorul mire a apelat la unul din brandurile care își face reclamă îmbrăcând multe vedete masculine, în timp ce mireasa își face probleme că nu va încăpea în rochia de petrecere.

Nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu va avea loc în aceeași seră în care s-a ținut și nunta lui Smiley cu Gina (Insdtagram)

Ea a dezvăluit acest lucru în timp ce mergea să probeze rochia pentru petrecerea de după nuntă. Și Gherman este atent la siluetă și se duce aproape zilnic la antrenament, pentru a fi în formă în ziua și noaptea cea mare. El s-a și filmat înainte de plecare, într-una din zile.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, stresați să își mențină silueta înainte de nuntă

Ca orice miri, Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt stresați înainte de nuntă și numără zilele care le-au mai rămas până atunci. Actorul a dezvăluit că va purta un costum Consiglieri, în timp ce mireasa nu vrea să fie văzută în rochie înainte de marele eveniment.

Ea a dezvăluit că în ziua cu pricina va îmbrăca două ținute. Cei doi plănuiesc o nuntă grandioasă, cu meniu fusion și tematică: „Visul unei nopți de vară”. De asemenea, au stabilit că vor face dansul mirilor prin fum gros, pentru efect.

Cum va arăta nunta. Au „furat” locația de la Smiley și Gina

Deși inițial plănuiau o nuntă într-un fel de hambar, în final, Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au lăsat inspirați de fotografiile și filmările pe care le-au văzut de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Nunta actorilor va fi în sera fabuloasă aflată în apropierea Bucureștiului, unde, anul trecut au petrecut, alături de numeroase vedete, cântărețul și celebra prezentatoare.

Viitoarea mireasă a dezvăluit zilele trecute că, după ce a văzut în fotografii cum arată locul, nu au mai ezitat, atât ea  cât șu Vlad înțelegând că nu au alte opțiuni pentru a-și pune visul în practică. „Mi-a plăcut de am leșinat”, spunea Oana Moșneagu.

Cei doi actori s-au întâlnit prima dată în 2019, când ea dădea casting pentru serialul Fructul Oprit, de la Antena 1. În urmă cu aproximativ 3 ani, după ce Vlad Gherman a trecut printr-o dureroasă despărțire, a început relația lor, iar lucrurile au avansat pe repede înainte.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre