Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol scapă indicii. Soția lui Smiley pregătește o mega-lovitură în televiziune?

Gina Pistol scapă indicii. Soția lui Smiley pregătește o mega-lovitură în televiziune?
În urmă cu un an, Rețete și Vedete anticipa direcția pe care o vor lua carierele chefilor Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Și previziunile s-au adeverit! Cei trei au revenit la PRO TV, acolo unde și-au început ascensiunea înainte de a deveni celebri la Antena 1. Însă, rămâne de văzut dacă și Gina Pistol se va alătura echipei și astfel se va completa echipa de vis. Până acum, vedeta pare să transmită semnale în acest sens.

Zilele trecute, anunțul oficial a fost făcut. Cei trei chefi vor începe MasterChef, la PRO TV. Rămasă acasă de mai mult timp, alături de fiica sa, Josephine, frumoasa Gina Pistol se pare că se pregătește și ea pentru „ceva”. Însă ține secret. Nici măcar lui Smiley nu i-a răspuns, când acesta a surprins-o în bucătărie și a întrebat-o ce pune la cale. În imaginile distribuite pe Instagram de cunoscutul cântăreț, soțul Ginei, aceasta zâmbește doar enigmatic. Și prepară un „sandviș cu anșoa”, după o rețetă, spune ea, pe care a învățat-o de curând.

Gina Pistol pare că se pregătește pentru „ceva”

Gina Pistol a făcut parte din echipa Chefi la cuțite de la Antena 1, unde, cele mai multe sezoane, până anul trecut inclusiv, protagoniștii au fost Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. La începutul anului trecut, după trei sezoane de Asia Express și trei de Chefi la cuțite, Gina Pistol și-a anunțat fanii că a decis să ia o pauză. Ea făcea echipă bună cu cei trei chefi, iar fanii emisiunii au fost demoralizați de plecarea blondinei. Din acel moment s-a speculat mult, inclusiv că va semna cu PRO TV, televiziune cu care se află sub contract soțul ei, Smiley.

În noul context, având în vedere revenirea celor trei chefi la MasterChef, emisiunea la care și-au făcut debutul în televiziune, se vorbește tot mai mult despre „reunirea” echipei cu Gina Pistol în postura de prezentatoare. Așa cum arătam, Gina Pistol a părăsit Antena 1 cu luni bune înaintea chefilor. Ea spunea că vrea să ia o pauză de televiziune și să se focuseze pe creșterea fetiței ei și a lui Smiley, însă, după o vreme a anunțat și că i-ar fi dor de platourile de filmare. Soția lui Smiley a și anunțat că e posibil să revină în 2024 dacă primește oferte.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre