Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Smiley și Gina Pistol, vacanță exotică la începutul anului. Nu sunt singuri

Exclusiv. Smiley și Gina Pistol, vacanță exotică la începutul anului. Nu sunt singuri
Acum doi ani, alături de Delia și soțul ei, Gina, Smiley și fiica lor, Josephine, au fost în prima lor vacanță exotică împreună. A urmat un an plin pentru vedete, au repetat aventura la începutul anului trecut.  Acum a venit din nou momentul să se bucure de o nouă binemeritată vacanță.

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o vacanță exotică la începutul anului. Nu sunt singuri, fiica lor, Josephine, îi însoțește. Smiley a și arătat-o fanilor pe micuța cu bucle blonde. Tot el a fost cel mai darnic cu imaginile din vacanță. Primul lucru pe care l-au făcut, după ce au ajuns, a fost să ciocnească pahare de prosecco, el și Gina. Apoi s-au bucurat să descopere drumul până la plajă, într-o vegetație luxuriantă.

Probabil nimeni nu ar fi știut așa repede unde sunt în vacanță, dacă Smiley nu se „scăpa”, revoltat, după ce l-a prins ploaia. „Să-ți iei vacanță-n Maldive. O să fie frumos, o să fie soare, o să fie…”, a spus Smiley în timp ce Gina, care ținea umbrela ce îi ferea de ploaia torențială, a glumit că au ieșit să facă „un duș” afară.

Smiley și Gina Pistol, vacanță exotică la începutul anului

Deja Gina și Smiley au o tradiție în a pleca într-o vacanță exotică de începutul anului. Anul 2022 l-au început în Seychelles. Formația a fost completă: el, Gina, Josephine care abia învăța să meargă și purta pampers. Alături de ei s-au aflat și Delia cu soțul ei, artista fiind cunoscută ca o mare amatoare de vacanțe.

Anul trecut, în ianuarie 2023, cântărețul și soția lui au plecat în vacanță cu Josephine, alături de Alex Velea și Antonia, dar și de copiii lor. Au mers tot în Maldive, aceeași destinație aleasă și pentru vacanța din acest an.

Anul trecut, Gina și Smiley s-au și căsătorit, iar fiica lor s-a distrat și ea de minune la nuntă (Sursa foto: Instagram)

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în anul 2021, mai exact în data de 9 martie. Micuța Josephine este primul lor copil. Cei doi părinți au decis să păstreze discreția în ceea ce o privește pe fiica lor. Chiar dacă au arătat-o lumii, i-au ascuns chipul în toate fotografiile care au fost distribuite, în aceștia ani, pe internet. Decizia lor e ca Josephine să apară conștient atunci când își va dori ea asta.

Sursa foto/ video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre