Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Țiriac jr și Victor Cornea și-au luat iubitele și le-au dus departe, la jocuri

Exclusiv. Țiriac jr și Victor Cornea și-au luat iubitele și le-au dus departe, la jocuri
Pentru unii începutul de an înseamnă vacanță. Nu puține sunt vedetele care au plecat spre locuri mai calde. Pentru alații, e vorba de altceva.

Țiriac jr, și Victor Cornea și-au luat iubitele și le-au dus departe. Primele imagini au fost deja transmise pe internet. Cei doi bărbați au înfață același lucru, și se bucură de priveliște. Ion Ion Țiriac și Victor Cornea au distribuit, emoționați ambii, aceleași imagini din tribune. Se află, amândoi, la Brisbane, acolo unde este în plină desfășurare unul din cele mai importante turnee de tenis la nivel mondial.

Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, a pierdut mmeciul de la Brisbane, Australia (Sursa foto: Instagram)

Înființat în 2009, Brisbane este un turneu profesionist de tenis care se joacă pe terenuri cu suprafață dură în aer liber la Brisbane, Queensland, Australia. Este un turneu WTA Premier al turneului WTA și a făcut parte din seria ATP World Tour 250 a turneului ATP până în 2019, când acesta din urmă a fost întrerupt. Turneul început pe 31 decembrie se va încheia pe 7 ianuarie, iar până atunci urmează meciul Soranei Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac.

Sorana Cârstea are meci în 4 ianuarie

Sorana Cîrstea s-a antrenat intens pentru acest turneu. Ea a petrecut ultima lună din anul care a trecut în Dubai, pentru antrenamente, apoi a zburat cu iubitul său în Australia, unde a continuat să se pregătească, pentru a face o figură bună pe teren.

Sorana Cîrstea s-a antrenat intens pentru meciul de joi (Sursa foto: Instagram)

Chiar dacă nu obișnuiesc să se eticheteze în postări și, aparent, nu au decât extrem, de puține legături pe social media, ea și Ion Ion Țiriac sunt nedespărțiți. Departe de ochii lumii și ai presei mondene, povestea lor de dragoste avansează frumos, de ani de zile.

Țiriac jr și Victor Cornea postează din același loc

Victor Cornea a petrecut începutul sărbătorilor de iarnă la o cabană, cu noua sa iubită și fiicele acesteia, de care este tot mai atașat, apoi el și Andreea au plecat în Australia, unde a el jucat chiar în ultima zi a anului trecut.

Tenismenul român a participat în proba de dublu a turneului ATP 250 de la Brisbane și a pierdut meciul în care a făcut tandem cu indianul Sriram Balaji. Cei doi au fost învinși de Grigor Dimitrov (Bulgaria, fostul iubit al Mădălinei Ghenea) și Sebastian Korda (SUA). Eliminați în primul tur, Cornea şi Balaji vor împărţi un cec de 1.620 de dolari.

Marți, în timp ce Sorana se antrena, Victor Cornea și Țiriac junior au urmărit, din tribune, meciul lui Raphael Nadal. Emoționați de atmosfera pe care a creat-o venirea lui pe teren în rândul publicului, amândoi au filmat și au postat imaginile.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre