Simona Ionescu / Redactor Șef

Lewis Hamilton, vedeta de la Formula 1, a dezvăluit ce planuri are. Pregătește ceva fabulos

Lewis Hamilton, vedeta de la Formula 1, a dezvăluit ce planuri are. Pregătește ceva fabulos
Conștient că la un moment dat va trebui să se retragă în glorie din lumea curselor de Formula 1, Lewis Hamilton s-a gândit deja ce vrea să facă pe viitor. Pilotul pregătește ceva cu adevărat fabulos.

Lewis Hamilton este deja un nume cunoscut la nivel mondial și mai ales în lumea curselor de Formula 1. Celebrul pilot în vârstă de 39 de ani are deja peste 13 ani de carieră în spate, astfel că se gândește deja la momentul retragerii. Și pentru că următoarea sa carieră nu putea să fie altfel decât extraordinară, Hamilton pregătește ceva de-a dreptul fabulos. 

Pilotul a mărturisit că s-a sfătuit cu o serie de sportivi în ceea ce privește momentul retragerii, pe care vrea să îl aleagă așa cum se cuvine: „Am vorbit cu atât de mulți sportivi uimitori, de la Boris Becker la Serena Williams, chiar și cu Michael Jordan. Vorbind cu marii sportivi pe care i-am întâlnit pe parcurs, unii dintre ei retrași – sau unii care încă sunt activi – am atins și tema fricii de ce urmează, lipsa pregătirii pentru ceea ce urmează”. 

Lewis Hamilton și-a plănuit următoarea mutare 

Pilotul a povestit că mare parte dintre sportivii cu care a discutat despre retragere nu s-au gândit la ce vor face după, astfel că au trăit ceva momente de panică vizavi de subiect. Pentru a preveni aceste sentimente, Hamilton s-a gândit deja ce va face cu viața sa: „Am trecut prin această fază de înțelegere că nu pot să concurez pentru totdeauna … Pentru că atunci când mă opresc, o să las tot și o să fiu fericit.”

Lewis Hamilton vrea să facă concurență grupului LVMH

Lewis a continuat să dezvăluie că are multe pasiuni pe care vrea să le urmărească, dar trebuie să le reducă astfel că s-a hotărât să se concentreze pe film și modă – și vrea să înființeze o companie de brand de lux pentru a concura cu LVMH, care se mândrește cu nume precum Tiffany Co., Christian Dior și Givenchy.

Pilotul s-a hotărât. Va deveni rivalul LVMH

El a explicat: „Lucrul dificil este că vreau să fac totul. Sunt foarte ambițios. Dar înțeleg că nu poți să faci — de fapt, retrag ceea ce am spus pentru că nu cred în cuvântul nu poți”, a spus Hamilton. 

„Pentru a fi un maestru la ceva, este nevoie de cele 10.000 de ore necesare. Evident, am făcut asta în motorsport. Nu există destul timp să domini toate aceste lucruri diferite…Cred că vor fi filmul și moda… Sincer, unul dintre visele mele este să creez propriul meu conglomerat diversificat, similar cu LVMH. Gen, nu știu dacă trăim într-o perioadă în care acest lucru este cu adevărat posibil. Dar este ceva ce conceptualizez”, a încheiat Hamilton. 

LVMH este lider în industria modei de lux

LVMH este un conglomerat francez de lux care deține și gestionează un portofoliu impresionant de mărci prestigioase din diferite domenii, cum ar fi modă, parfumuri și cosmetice, ceasuri și bijuterii, băuturi alcoolice, dar și alte magazine. 

Bernard Arnault este președintele și acționarul majoritar al grupului și totodată cel mai bogat om din lume.

Fondat în 1987, LVMH ( Louis Vuitton Moët Hennessy) este considerat lider mondial în industria bunurilor de lux, iar mărcile sale celebre includ Louis Vuitton, Christian Dior, Givenchy, Moët & Chandon, Hennessy, Sephora și multe altele. Cu sediul în Paris, grupul este recunoscut pentru inovație, calitate și influență globală în lumea modei și a luxului.

Bernard Arnault este cel mai bogat om din lume 

Principalul acționar al grupului este Bernard Arnault, unul dintre cei mai bogați oameni din lume și președintele grupului LVMH. Deși compania este listată la bursă, Arnault deține o proporție semnificativă din acțiuni, conferindu-i o influență majoră asupra strategiei și direcției grupului.

Cu o avere uriașă estimată la peste 233 de miliarde de dolari, Bernard Arnault este în prezent, conform Forbes, cel mai bogat om din lume, depășind alți miliardari precum Elon Musk, Jeff Bezos sau Mark Zuckerberg. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre