Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol i-a luat pe toți prin surprindere. Așteptarea a luat sfârșit

Gina Pistol i-a luat pe toți prin surprindere. Așteptarea a luat sfârșit
Gina Pistol le-a făcut fanilor cea mai mare surpriză când le-a dat această veste bună. Vedeta revine în forță! Așteptarea a luat sfârșit.

Așteptarea s-a terminat, acum a dat vestea extraordinară. Gina Pistol va reveni în lumina reflectoarelor i-a bucura pe toți cei care o iubesc pe soția lui Smiley. Blonda le-a spus tuturor că și-a deschis canal de Youtube, unde va posta filme mult așteptate din minunata viață de familie. „Ce credeți simpaticilor? O să ne vedem și pe YouTube, așa că dați repede click aici și abonați-vă (n.r butonul de subscribe)”, a fost mesajul Ginei.

A suferit de anxietate și atacuri de panică

Dacă pe sticlă a arătat mereu veselă și fericită, nu același lucru l-a simțit în sufletul său. Gina Pistol a vorbit și despre perioada în care era obligată să-și ascundă problemele, suferința și durerea. A suferit și de anxietate și de atacuri de panică. Le-a avut și le mai are și acum pe fond de oboseală, dar învață cum să le țină în frâu.

Iubirea mai presus de toate

„E foarte greu să nu îți pot trăi emoțiile atunci când le simți”

„Că eram supărată, că eram nervoasă, că mă dureau ovarele, că erau supărată cu al meu, că aveam o suferință, eu atunci când intram în platou trebuia să fiu perfectă. E foarte greu să nu îți poți trăi emoțiile atunci când le simți”, a recunoscut Gina Pistol invitată în podcastul lui Damian Drăghici.

„Am dat timp din viața mea, pe care nu mi-l dă nimeni înapoi”

Lucrurile s-au așezat acum, mai ales că face și terapie pentru ca viața să revină la normal și răul să dispară. „Acum fac terapie ca să înțeleg. Toate stările mele pe care nu mi le-am dat voie să le trăiesc la momentele respective, acum încep să le îmbrățișez pe toate. Am muncit al naibii de mult. Au fost multe zile de sărbătoare sau duminici când trebuia să prezint ceva. Am dat timp din viața mea, pe care nu mi-l dă nimeni înapoi”, s-a destăinuit soția lui Smiley.

Dragoste de iarnă…

Dragoste la zero grade

De când Josephine a venit pe lume, totul s-a schimbat pentru Smiley și Gina. Fetița e darul lor de la Dumnezeu, minunea care a venit să-i împlinească, de aceea lasă totul la o parte pentru ea. Recent, pentru că în București a nins ca în povești, familia a ieșit afară la plimbare. Cei trei nu au ținut cont de temperaturile scăzute, s-au îmbrăcat gros și au petrecut momente pe care nu le vor uita niciodată într-un peisaj de vis. Și pentru a-și bucura fanii, Smiley a postat și o imagine cu el și fetele minunate.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre