Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan și Dani la testul poligraf. A ieșit ceva mai tare ca matinalul pe care-l prezintă de 16 ani

Răzvan și Dani la testul poligraf. A ieșit ceva mai tare ca matinalul pe care-l prezintă de 16 ani
Cu puțin timp în urmă, Răzvan și Dani, prieteni de o viață au fost invitații lui Selly la Detectorul de minciuni și au fost puși la testul poligraf. Internauții s-au distrat copios.

Să mai fie oare ceva ce să nu știe Răzvan Simion de Dani Oțil și Dani Oțil de Răzvan Simion? Cei doi prezentatori prieteni la cataramă au făcut testul poligraf. La Detectorul de minciuni al lui Selly.

„Mulțumesc că m-ai chemat aici cu Răzvan și cu nevastă-mea. Am o piuneză în călcâi, așa cum am văzut în filmele americane”, a spus Dani la începutul discuției. Împreună de 40 de ani, Răzvan și Dani se cunosc de la patru ani, au fost colegi de grădiniță și de 16 ani sunt alături zi de zi la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cea mai longevivă emisiune de televiziune cu aceeași prezentatori, fără pauză.

Dani poartă numele ginecologului care l-a adus pe lume

Pus la detectorul de minciuni, Dani a recunoscut că poartă numele ginecologului care l-a adus pe lume, „Zeno fiind numele medicului”. Extrem de sincer când a răspuns la întrebări, acesta a spus și numele celui la care ar putea renunța din echipa pe care o are la matinal.

„La Cuza aș renunța. Când eliberezi un porumbel, îi dai o șansă la altă viață. El e încastrat acolo. Aș putea să renunț și la alții, dar asta mi-a venit acum în minte”, a mărturisit Dani.

„În sinea mea, sunt Dan Bittman x10”

Întrebările pe care Dani i le-a adresat prietenului său, Răzvan, au fost dure, dar acesta a fost cât se poate de sincer. Așa s-a aflat că Răzvan a mințit și a spus poezii în tinerețe doar ca să facă amor cu o tânără care i-a plăcut. „Am fost copii săraci și nu ne permiteam altceva. El știa matematică și eu știam poezii.

Din două beri recitam oricui. Eram și frumos pe vremea aia, eram și celebri, că lucram la radio.”, a spus Răzvan. De asemenea, Dani l-a dat de gol pe prietenul său, punctând faptul că Răzvan a băgat foarte mulți în costume, iar acest a spus că nu regretă nici o secundă. Și tot de la Dani s-a aflat că la cârciumi lua microfonul din mâna artiștilor să cânte. „Și am cântat bine, pentru că în sinea mea sunt Dan Bittman x 10”, a spus Răzvan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre