Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil s-a întors o „epavă emoțională” din „Power Couple”. Nu mai vrea să prezinte fără prietenul Răzvan

Dani Oțil s-a întors o „epavă emoțională” din „Power Couple”. Nu mai vrea să prezinte fără prietenul Răzvan
După 16 ani în care n-a existat Răzvan fără Dani și Dani fără  Răzvan, soțul Gabrielei Oțil s-a văzut aruncat singur într-o emisiune complicată. Și spune că s-a întors acasă o „epavă emoțională”.

Chiar dacă e un bărbat stăpân pe cine, Dani Oțil recunoaște că emisiunea „Power Couple” l-a cam zdruncinat. Și recunoaște că s-a întors o „epavă emoțională”.

L-a dat peste cap „latura umană”

Răzvan și Dani sunt legați cu un fir nevăzut. Prieteni și colegi, împart și bune și rele, dar niciodată nu s-au gândit să renunțe unul la celălalt. De aceea, atunci când a plecat singur să filmeze emisiunea „Power couple”, Dani n-a fost deloc în largul său. Deși proiectul de televiziune spune că a fost simplu, un „concurs, cu reguli, cu o echipă de producție tun”, pe Dani l-a dat peste cap „latura umană”.

Și asta pentru că „am descoperit povești ale unor oameni cu care m-am identificat” și s-a simțit „prins în mijlocul unor bătălii cu sau fără voia mea”. Motiv pentru care „m-am întors o epavă emoțională”.

Răzvan și Dani sunt inseperabili

„Când nu sunt cu Răzvan îmi lipsește prima plasă de siguranță”

Cu totul altfel ar fi stat situația dacă lângă el ar fi fost prietenul și colegul Răzvan Simion. Pe lângă faptul că sunt aproape unul de celălalt din copilărie, „am făcut 16 ani de Neatza, cu peste 15.000 de ore de live”. „Prezentăm și evenimente de business, vin doctori, oameni politici, lăutari, nu ne dăm înapoi, noi luăm banii de la oricine, nu ne băgăm în lumea politică. Când nu sunt cu Răzvan, îmi lipsește prima plasă de siguranță și trebuie să recunosc că m-am cam … pe mine”, a povestit Dani pentru Cancan.

Despre greutățile de la Power Couple

Filmările la Power Couple au fost grele, iar în primele două-trei zile, Dani spune că s-a simțit „ca medicul la primele operații”. A fost un „semi-dezastru”, pentru că „îmi fugea gândul la o mie de lucruri”. Inclusiv dacă se vor auzi sunetele purceilor la cameră atunci când s-a filmat într-o fermă. „Și da, te gândești dacă nu cumva e un eșec. Dar e bine să te gândești la asta nu în timp ce „operezi”, a mărturisit simpaticul prezentator.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre