Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniel Balaciu a mințit la testul poligraf. Ce făcea în timp ce o lovea cu ciocanul pe Dana Roba

Daniel Balaciu a mințit la testul poligraf. Ce făcea în timp ce o lovea cu ciocanul pe Dana Roba
Situația lui Daniel Balaciu e din ce în ce mai complicată. Noi detalii despre ce i-a făcut Danei Roba au ieșit la iveală.

Dana Roba își revine ușor, ușor, dar Daniel Balaciu are probleme și mai grave. A mințit, iar acum totul iese la suprafață.

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, Daniel Balaciu se pare că nu mai are scăpare. Se pare că acesta nu doar că a fost la un pas să o omoare pe soție, dar a făcut un gest greu de explicat în cuvinte și mai ales de înțeles. În timp ce o lovea în cap cu ciocanul, acesta a filmat toată scena îngrozitoare.

A încercat să mintă, dar poligraful l-a dat de gol

Supus testului poligraf, Daniel Balaciu a încercat să ascundă adevărul, dar s-a dovedit că a mințit grav. El a mărturisit că n-a făcut nimic cu premeditare, dar aparatul a dovedit altceva. Și anume faptul că el ar fi pus la punct crima cu ceva timp înainte. Cu alte cuvinte, soarta îi este pecetluită. Pentru că penitenciarul de la Timișoara a refuzat să-l încarcereze în acel loc, bărbatul va fi transferat la închisoarea din Arad.

Dana Roba ar fi fost filmată de soț în timp ce o lovea cu ciocanul în cap

„A slăbit pentru că-l macină duhurile alea care l-au pus să mă omoare”

De când a ajuns în spatele gratiilor, Daniel Balaciu a slăbit foarte mult, i-a cerut iertare soției, dar aceasta spune că îl chinuie duhurile rele. „Toată lumea se ceartă în cupluri, toți! Eu l-aș întreba ce ar face dacă fiicei sale i-ar face cineva asta. I-ar plăcea să îi facă lui fiică-sa așa ceva? Apropo, Penitenciarul din Timișoara a zis că nu vrea să-l primească din arest. Va merge direct la Arad, acolo la criminalii ăia mari!

„Poate să îi pară rău, dar are multe declarații care se contrazic”

El a slăbit foarte tare, de la 75 la 50 de kilograme, a slăbit foarte tare. A slăbit pentru că-l macină duhurile alea care l-au pus să mă omoare. Că acum îi pare rău”? Poate să îi pară rău, dar are multe declarații care se contrazic. El a zis că am fost videochatistă. Zicea că eu îmi întrețineam familia din videochat, auzi! Să dea dovadă ce videochat făceam eu. Să vină cu dovada!”, a mărturisit Dana Roba.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre