Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniel Buzdugan a băut vin cu Anthony Delon. Ce „lecție bună de viață” a primit de la fiul lui Alain Delon

Daniel Buzdugan a băut vin cu Anthony Delon. Ce „lecție bună de viață” a primit de la fiul lui Alain Delon
Absolvent al Facultății de Actorie, celebrul prezentator Daniel Buzdugan l-a cunoscut pe actorul Anthony Delon, fiul stelei cinematografiei franceze, Alain Delon. Cei doi au stat chiar la un pahar cu vin.

Daniel Buzdugan nu va uita niciodată momentul în care a jucat în filmul „21 de rubini”, regizat de Ciprian Mega, alături de Anthony Delon și Mickey Rourke.

„Jumătatea” lui Mihai Morar, Daniel Buzdugan a mărturisit că s-a simțit extraordinar de bine în timpul filmărilor și chiar a stat de vorbă cu Anthony Delon, la un pahar cu vin. Și i-a mulțumit acestuia pentru „lecția bună de viață”  Prezentatorul susține că „o întâlnire cu un om mare, actor cunoscut pe întreg mapamondul, cu un nume de legendă și care se comportă atât de normal, uman și simplu este o mare bucurie pentru suflet și o bună lecție de viață! Merci, Anthony Delon!”.

„La putere sunt influencerițele”

Răzvan Buzdugan, la un pahar cu vin cu Anthony Delon

Marea durere din sufletul lui Daniel Buzdugan este faptul că nu a avut ocazia „să fac teatru, pentru că a fi actor, satisfacția pe care o ai jucând pe scenă și aplauzele de la sfârșit nu se compară cu absolut nimic. Este o neîmplinire a vieții”.

Buzdugan consideră că „la putere sunt influencerițele, persoane publice fără studii”. Și e trist pentru că „nici  pe micul ecran, nici pe posturile de televiziune nu am mai fost solicitat, nu știu de ce, și asta de câțiva ani”.

Bicicleta și animalele, marile sale pasiuni

Chiar dacă nu a făcut teatru așa cum a visat, Daniel Buzdugan a rămas la marile sale pasiuni: animalele și bicicleta. „Eu merg cu bicicleta în diverse locuri, pe dealuri, prin păduri, iar în România peste tot sunt căței care nu au stăpâni. Și fac pe această cale un apel la cei care își doresc un câine, le spun că și maidanezii sunt foarte iubitori”, a mărturisit omul de radio cu câțiva ani în urmă în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars.

Filmul „21 de rubini” va fi difuzat în această seară

Filmul „21 de rubini” a născut numeroase controverse, după ce a fost retras din cinematografele din România și, mai ales , că echipa filmului a participat la Moscova la un festival de film.Cei care au urcat pe scena festivalului de la Moscova au fost preotul Ciprian Mega, regizorul, și actorul Dorel Vișan.

Datorită interesului stârnit, postul tv Realitatea Plus a luat hotărârea ca să prezinte filmul publicului românesc pe 6 mai 2024, a doua zi de Paști.

„Pentru că s-au primit nenumărate mesaje, în care s-a cerut disponibilitatea filmului spre vizionare, am hotărât să difuzăm luni, 6 mai, a doua zi de Paști, filmul „21 de Rubini” la Realitatea TV, de la ora 22.00!

Sărbători cu bucurie tuturor!”, s-a anunțat pe pagina de Facebook a filmului.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre