Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniel Onoriu a primit cel mai frumos cadou de Crăciun. E în culmea fericirii

Daniel Onoriu a primit cel mai frumos cadou de Crăciun. E în culmea fericirii
Ziua de 13 a fost cu mare bucurie pentru Daniel Onoriu. Fostul sportiv a fost eliberat din închisoare și va petrece sărbătorile acasă.

Spre marea bucurie a familiei, Daniel Onoriu va sta acasă de Crăciun și de Revelion. Rugămințile i-au fost ascultate.

Daniel Onoriu a primit cel mai frumos cadou de Crăciun. E în culmea fericirii

După o lună în care a stat în arest preventiv, după ce a încălcat un ordin de restricție, Daniel Onoriu a fost eliberat și va sta acasă alături de familie. Săptămâna trecută, instanța a decis să-i prelungească arestul cu încă o lună. Marți însă, a avut loc recursul privind ordinul de restricție împotriva fostei soții. Daniel Onoriu are însă arest la domiciliu.

Ce se va întâmpla după 11 ianuarie

“În temeiul art 4251 alin 7 pct 2 lit a c.p.p. raportat la art 205 c.p.p. admite contestația formulată de inculpatul Onoriu Daniel Cătălin (date), împotriva încheierii din 05.12.2022 pronunțată de Judecătoria Sectorului 1 București – Secția Penală. Desființează integral încheierea atacată și, în fond, rejudecând.

În baza art 204 c.p.p., art 227 alin 1 si 2 c.p.p., art 218 si urm c.p.p. raportat la art 202 alin 4 lit d) c.p.p. înlocuiește măsura arestării preventive dispusă față de inculpatul Onoriu Daniel Cătălin. Cu măsura preventivă a arestului la domiciliu față de acesta, pe o perioada de 30 de zile, de la data de 13.12.2022 până la data de 11.01.2023, inclusiv.”, se arată în decizia judecătorilor de pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Ce va trebui să facă Onoriu

Potrivit legii, fostul pilot va trebui să respecte mai multe formalități. “În sfârșit, o veste bună. Merg acasă la familia mea”, a scris Daniel Onoriu pe contul său de socializare. Mama pilotului, Jeni Onoriu, e în culmea fericirii și abia așteaptă să-i gătească cele mai bune preparate.

“Nu mai pot de bucurie, mâine trebuia să-i fac și pachet și să ne ducem la vizită și mă și gândeam așa, că voiam să-i fac mâncare gătită. Mă gândeam, dacă vine acasă!? Cu toate că eu n-am superstiții, dar am zis că cel mai bine să primesc de la instanță care va fi decizia.”, a afirmat Jeni Onoriu pentru Spynews.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre