Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniel Onoriu, țepuit de femeia de care se îndrăgostise. Imediat după asta a urmat calvarul

Daniel Onoriu, țepuit de femeia de care se îndrăgostise. Imediat după asta a urmat calvarul
Daniel Onoriu face eforturi mari pentru a se pune pe picioare și a fi omul dinainte de boală. Și se pare că reușește.

Operația de micșorare a stomacului l-a adus în pragul morții, dar Dumnezeu l-a iubit și Daniel Onoriu este din ce în ce mai bine.

Daniel Onoriu, țepuit de cea de care se îndrăgostise. Cum a reacționat vedeta

După mai bine de 100 de zile petrecute în spital, Daniel Onoriu s-a reîntors acasă și este gata să ia viața de la capăt. El i-a dat în judecată pe medicii din Turcia, dar procesul nu va fi deloc unul ușor.

Începutul poveștii de iubire

Și dacă profesional știe ce are de făcut, Onoriu și-a reamintit și cum a fost momentul în care a cunoscut-o pe cea mai frumoasă femeie, care i-a devenit parteneră de viață. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere și Daniel nu contenește să-i mulțumească Divinității că i-a dat o asemenea comoară lângă el.

Cei doi au început să discute pe facebook, apoi au considerat că a venit momentul să se cunoască față în față. De când a văzut-o, a știut că e femeia vieții lui. Același lucru a simțit și Izabela, care s-a îndrăgostit iremediabil. Iar la doar două săptămâni de când au luat prima masă împreună nimeni n-a mai putut să-i despartă.

Au pornit mână în mână pe drumul vieții și a fost cea mai bună alegere a pilotului. Înainte de a o cunoaște pe Izabela, și Daniel a trecut printr-o situație neplăcută cu o fostă iubită care, culmea, l-a și țepuit.

„Ne-am dus la un restaurant și după două săptămâni mi-a devenit soție”

„Am văzut-o pe Facebook, dă-i vrăjeala, ce faci, nu știu ce și gata. Înainte să mă văd cu ea m-am văzut cu una care m-a și țepuit. M-am văzut cu ea, mă frate, s-a urcat în mașină și am leșinat. Nu se poate! Ne-am dus la un restaurant și după două săptămâni mi-a devenit soție”, a povestit Daniel Onoriu, într-o emisiune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre