Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniela Crudu a făcut un anunț important în emisiunea lui Pepe. Ce obiect prețios vinde bruneta

Daniela Crudu a făcut un anunț important în emisiunea lui Pepe. Ce obiect prețios vinde bruneta
Daniela Crudu a apărut alături de sora ei, Ana, în emisiunea online a lui Pepe, numită BARonline. Frumoasa brunetă a făcut o dezvăluire care i-a bucurat pe fani: vinde un obiect prețios.

Daniela Crudu a profitat de apariția în emisiunea lui Pepe și a anunțat că își vinde mașina. Vedeta a publicat anunțul pe site-ul Plus-Auto Trade, care se ocupă cu comerțul de mașini: „Îmi vând și eu mașina. Un seria 5, din 2012. Vin eu personal cu o fundiță în cap și vă aduc mașina dacă o cumpărați”.

Daniela Crudu își vinde mașina

Vedeta a făcut și câteva mărturisiri în emisiune, spunând că a avut probleme cu legea în trecut. Se pare că frumoasa brunetă nu a respectat regulile de circulație și organele de poliţie i-au suspendat temporar permisul. Un agent al poliției a oprit-o pe vedetă, deoarece circula pe șosele cu o viteză de aproximativ 200 km la oră. 

„Când mi-au luat permisul, cu vreo 200 la oră îți dai seama. Mi-au luat permisul pe loc. Ce să fac asta e”, a spus Daniela Crudu, atunci când Pepe a întrebat-o care este viteza maximă cu care a circulat.

Ce artiști celebri s-au plimbat cu mașina Danielei Crudu

Pentru a face reclamă mașinii, vedeta a făcut o listă a vedetelor internaționale care s-au plimbat alături de ea. Printre artiștii de renume se numără 50 Cent și Nicky Jam.

„Păi voi vă dați seama să luați mașina în care s-au plimbat și Nicky Jam și 50 Cent, pai la 15 mii….Sunteți nebuni la cap”, a spus Pepe, surprins.

Ultimele întâmplări cu Daniela Crudu apărute în presă au fost din vara acestui an, când fosta asistentă tv a încasat o bătaie soră cu moartea de la iubitul sârb cu care locuia. Nu i-a făcut plângere penală ci s-a mulțumit, conform unei publicații mondene, să îi ia 7.000 de euro costul unei intervenții chirurgicale și estetice pentru „repararea” mandibulei dislocate. Apoi, după ce și-a revenit, a fost surprinsă de paparazzi acasă la Gabi Bădălău, fiul liderului PSD. A petrecut apoi cu acesta o vacanță de lux, la bordul unui yaht. Se pare că relația nu a fost de lungă durată deoarece Cruduța nu a mai dat niciun semn, nicio fotografie cu Bădălău junior.

Ce hobby ciudat are Beyonce. Queen B povestește despre experiența de mamă-superstar în pandemie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre