Daniela Crudu a născut o fetiță de nota zece. Iată cum arată bebelușa!

Daniela Crudu a născut o fetiță de nota zece. Iată cum arată bebelușa!
Ziua de 2 mai 2023 va rămâne pentru totdeauna întipărită în sufletul Danielei Crudu. A devenit cea mai fericită mamă.

Daniela Crudu a postat și o fotografie cu ea pe masa de naștere, dar și prima fotografie cu micuța Daiana.

„Doamna Doctor Vîlcan Cristiana cea cu mâinile de aur. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a postat Daniela Crudu pe pagina sa de Facebook. În scurt timp, prietenii brunetei au reacționat, iar mesajele au început să curgă.

„Felicitări, să fiți sanatoși si fericiti! Felicitări! Să-ți trăiască minunea! Dumnezeu să ți-o binecuvânteze mereu. Felicitări! Să vă trăiască micuța și multă sănătate vă doresc! Felicitări! Multă fericire și noroc! Felicitări ție! Bun venit pe lume, minune!”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de internauți.

Botezul va avea loc în septembrie

Vedeta a fost extrem de fericită că va avea o fetiță și a mărturisit că abia așteaptă să facă baie împreună și să se machieze. Botezul micuței va avea loc în septembrie. „Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac.

Tatăl fetiței este un „om bun”

Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a declarat fosta asistentă tv. În ceea ce-l privește pe tatăl fetiței, Daniela nu a vrut până acum să dea multe detalii, afirmând că este un „om bun” care nu dorește să fie pe prima pagină a ziarelor.

Face bani din Only Fans

După ce a strălucit pe sticlă o bună perioadă de timp, în diverse emisiuni, Daniela Crudu s-a retras din televiziune și a optat pentru o viață mai liniștită și mult mai bănoasă. Alături de sora sa, vedeta și-a făcut cont pe rețeaua de socializare pentru adulți Only Fans, unde i-a fermecat pe domni cu formele sale apetisante. Prima dată, Cruduța a fost cunoscută publicului din România de la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, unde timp de trei ani a fost cea mai frumoasă vecină.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre