Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniela Crudu, mamă pentru a doua oară. Prima fotografie cu „brunețelul”

Daniela Crudu, mamă pentru a doua oară. Prima fotografie cu „brunețelul”
Daniela Crudu a primit cel mai frumos dar de Paște: a devenit mamă pentru a doua oară. Cel de-al doilea copil al vedetei s-a născut cu stea în frunte.

În prima zi de Paște, Daniela Crudu a dat vestea cea mare: a născut un băiețel frumos ca un înger. Mămica e în culmea fericirii.

„Duminică 5.05.2024 s-a născut în ziua de Înviere brunețelul meu. Vă mulțumim”, a fost mesajul Cruduței pe contul de socializare. De asemenea, vedeta a postat și prima fotografie cu cel mic, iar internauții au sărit cu mesaje de felicitare.

Copiii născuți de Paște sunt norocoși

A venit pe lume brunețelul Danielei Crudu…

Tradiția spune că micuții care au venit pe lume în ziua de Paște vor avea noroc toată viața. De asemenea, obiceiul este ca băiețelului sau fetiței care a venit pe lume de Înviere să i se pună un nume de sfânt din ziua respectivă sau din zilele imediat următoare. Cum pe 5 mai a fost și ziua Sfintei Irina, rămâne de văzut dacă Daniela Crudu îl va boteza pe micuț cu numele Muceniței.

Sfânta Irina, ocrotitoarea căsătoriilor

Micuțul s-a născut de ziua Sfintei Irina, mesagerul păcii și ocrotitoarea căsătoriilor

Pentru că a văzut lumina zilei de ziua Sfintei Irina, cel mic se pare că va avea noroc și în mariaj, pentru că Mucenița este ocrotitoarea căsătoriilor, dar și mesager al păcii. Povestea acesteia este tulburătoare. Singură fiică a lui Liciniu, regele cetății Maghedon, aceasta s-a născut păgână, purtând numele de Penelope.

La vârsta de șase ani tatăl a construit un turn cu mai multe camere, dincolo de cetate, unde copila a fost închisă alături de 13 fecioare, învățătoarea Caria și Apelina, un înțelept bătrân. Fata și-a schimbat definitiv viața în urma unui vis, când un înger i-a apărut și i-a spus: „Penelope, de-acum nu te vei mai numi așa, ci Irina (ce înseamnă pace) și vei fi multora scăpare și adăpostire și prin tine se vor mântui multe suflete, iar numele tău va fi mare în toata lumea”.

L-a convertit pe tatăl său la creștinism

După ce a aflat despre Mântuitor de la Apelian și a fost botezată de ucenicul Sfântului Apostol Pavel, Irina a reușit să-și convertească la creștinism propriul tată. În vremea a patru împărați, Irina a suferit multe chinuri. Aruncată într-o groapă cu șerpi și scorpioni, s-a încercat să fie tăiată cu fierăstrăul, dar acesta s-a rupt de trupul ei. Când a simțit că va merge la Domnul, Irina a intrat într-un mormânt nou, a cerut să fie astupată gura și să fie deschisă după patru zile. Creștinii i-au respectat dorința, dar au găsit mormântul gol…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre