Simona Ionescu / Redactor Șef

Jador e distrus. Mama lui și membrii formației au ajuns la poliție. „Cu cine umbli, boschetarule?”

Jador e distrus. Mama lui și membrii formației au ajuns la poliție. „Cu cine umbli, boschetarule?”
Unul dintre cei mai iubiți cântăreți ai momentului, Jador, a povestit o întâmplare care l-a marcat teribil. Cum a ajuns mama sa la poliție.

Invitat recent la podcast-ul lui Bursucu, Jador a povestit cum a fost momentul în care mama sa l-a sunat de la poliție.

Povestea a început în momentul în care acesta a fost la o petrecere în Germania. Lume multă, distracție la maxim, iar artistul a primit o sumă mare de bani. Jador n-a bănuit că ar fi ceva în neregulă și a trimis banii la Bacău, la părinți. A ieșit la iveală că banii erau falși atunci când mama sa a plecat la cumpărături. N-a trecut mult timp și femeia a fost luată de poliție.

„Nu știu dacă au luat-o jandarmii cu mâinile la spate, și-au dat seama că e mama mea”

Jador, invitat la podcast-ul lui Bursucu

„Am primit niște dedicații, în Germania, cu bani falși. Nu doar mama a fost chemată, ci toți colegii mei de trupă. Ne-a dat cineva bani falși și mă gândeam: mamă, sunt o grămadă de bani. Bineînțeles că banii mei se duceau la Bacău să îmi ajut părinții și, na, s-a dus să cumpere niște lucruri și s-a trezit, mânca-ți-aș gura ta cu Jandarmeria. Nu știu dacă au luat-o jandarmii cu mâinile la spate, și-au dat seama că e mama mea.

„Bre, ce ai pățit? Îmi zicea că e la Poliție, că se duce la pușcărie”

Îi mulțumesc poliției pentru felul în care s-a purtat cu mama, pentru că în mod normal, pentru atâția bani falși, o puneau pe burtă. Dar și-au dat seama că mama este o femeie… E pocăită, e mafioată mama? S-a trezit mama la Poliție și m-a sunat mama: ”Ce bani mi-ai dat, pușcăriașule?” Îi zic: ”Bre, ce ai pățit?” Îmi zicea că e la Poliție, că se duce la pușcărie. M-a întrebat: ”Ce faci, măi? Cu cine umbli, boschetarule?” Eu nu mai știam cum îl chema pe omul care mi-a dat banii la petrecere, acolo”, a povestit Jador.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre