Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniela Crudu strânge cureaua la cheltuieli. Petrecerile grandioase au rămas amintire

Daniela Crudu strânge cureaua la cheltuieli. Petrecerile grandioase au rămas amintire
În luna mai, Daniela Crudu a devenit fericita mămică a celui mai frumos băiat. Recent, micuțul a fost creștinat, dar de data asta  vedeta a făcut o petrecere cu doar 50 de persoane.

Daniela Crudu a invitat doar 50 de persoane la petrecerea de botez a fiului său care a văzut lumina zilei în luna mai, semn că a avut grijă la bănișori. Fosta asistentă a lui Daniel Capatos are și o fetiță superbă, care s-a născut tot în luna mai, în urmă cu un an. Atunci, însă, petrecerea a fost opulentă, cu foarte mulți invitați.

Invitații s-au distrat de minune

Cruduța și-a botezat băiatul

Chiar dacă au fost doar 50 de persoane, toate pregătirile au fost top, iar invitații s-au bucurat de moment și s-au distrat pe cinste. Printre cei care i-au fost alături Cruduței la eveniment a fost și vechiul său prieten, Mihai Mitoșeru, care a menționat că vedeta și iubitul său au decis să facă un botez mai mic, pentru că au vrut ceva intim.

Mitoșeru spune că a fost „distracție de la început până la final, toată lumea fericită, eu nu am văzut-o niciodată pe Crudu așa fericită. Și, totuși, vreo 10 ani, dacă nu mai mult, am lucrat împreună”. De asemenea, Mihai a vorbit și despre partenerul de viață al Cruduței, care este „un băiat plin de viață, chiar o face fericită și i-am spus acest lucru”.

Ce ținută a îmbrăcat Daniela

Chiar dacă a fost o petrecere restrânsă, Daniela Crudu și-a păstrat imaginea de divă și a arătat impecabil. Vedeta a purtat o rochiță bleu care i-a venit ca turnată, scurtă și, bineînțeles, cu un decolteu pe cinste. Ea a apărut la brațul tatălui copiilor săi, care a decis să porte o cămașă cu buline negre și pantaloni.

Tort albastru pentru fiul Danielei Crudu

Cruduța a ales un tort albastru cu sfere bleu și aurii pentru băiatul său

După ce micuțul a fost creștinat, toată lumea a plecat spre restaurant, unde atmosfera a fost extraordinară, preparatele spectaculoase și băuturile fine. Dezinvoltă așa cum o știe toată lumea, Daniela a dansat toată noaptea.

Un moment deosebit a fost cel în care a venit tortul, Daniela alegând un desert superb, albastru, cu numele băiatului. De asemenea, Dominic Gabriel a avut și un panou special cu baloane și numele său.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre