Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniela Nane, proaspăt divorțată de Adrian Cioroianu, se pregătește de lansarea filmului lui Dan Pița în care are rol principal

Daniela Nane, proaspăt divorțată de Adrian Cioroianu, se pregătește de lansarea filmului lui Dan Pița în care are rol principal
Ziua de 16 februarie are o însemnătate aparte anul acesta pentru actrița Daniela Nane, care are rol principal în noul film al regizorului Dan Pița, „Ecce Homo Brâncoveanu”. Este însă implicată într-un scandal mediatic care îi umbrește realizarea profesională.

Daniela Nane a fost surprinsă în tandrețuri alături de mai tânărul tenor Octavian Ene. Actrița este fosta soție a directorului Bibliotecii Naționale, Adrian Cioroianu. Nimeni nu a știut până acum că cei doi au divorțat.

Lansarea filmului va avea loc pe 16 februarie

Lansarea filmului va avea loc pe 16 februarie

Noul film al regizorului Dan Pița, „Ecce Homo Brâncoveanu”, va putea fi vizionat în cinematografele din mai multe orașe în 16 februarie, când are loc marea lansare. Pelicula îl are în prim plan pe domnitorul Constantin Brâncoveanu, interpretat de Constantin Pușcașu și „drumul său către desăvârșirea personală și spirituală”. Doamna Maria Brâncoveanu este întruchipată de Daniela Nane, în timp ce actorul Dorel Vișan joacă rolul Stolnicului Cantacuzino, iar Marius Bodochi va fi Sultanul Ahmed al III-lea.

Daniela Nane, sărut cu un tânăr actor

Sărut cu un tânăr tenor

Paparazii de la Mediaflux au surprins-o pe Daniela Nane sărutându-se cu un bărbat mai tânăr, e vorba de tenorul Octavian Ene, fără să le pese că cineva i-ar putea vedea. Gesturile frumoase au continuat și în mașina pe care actrița o conduce și care a fost dusă la spălătorie. Pentru că s-a iscat un adevărat scandal în media, actrița a pus lucrurile la punct și a scris pe contul de socializare că a divorțat de Adrian Cioroianu și este o femeie liberă, care are dreptul să se bucure de viață.

Daniela Nane, o femeie divorțată care are dreptul la viață

„Sunt o femeie divorțată. Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, la fel ca până acum. Cu prețuire, Daniela Nane”, a fost mesajul actriței. Tânărul Octavian Ene este absolvent al Universitatea Națională de Muzică București și în prezent doctorand. Tenorul este solist vocal la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde director artistic este actrița Daniela Nane.

Adrian Cioroianu este al doilea soț

Câștigătoare a a concursului Miss România în anul 1991, la 52 de ani Daniela Nane a rămas una dintre cele mai frumoase actrițe ale țării. Primul soț al vedetei, căruia i-a dăruit și un copil, pe Codrin, a fost miliardarul Viorel Popa, patronul grupului Cibela, de care a divorțat în anul 2002. Acesta a fost arestat din cauza unor afaceri dubioase.

În urmă cu aproape 10 ani, actrița l-a cunoscut pe Adrian Cioroianu și acum opt ani a devenit soția fostului ministru de Externe, de care s-ar fi „lăsat greu” cucerită. Probabil că știa că prima soție a lui Cioroianu a declarat că a divorțat de acesta pentru infidelitate.

Alături de fostul soț, Adrian Cioroianu

Relațiile cu femeile au durat cam 10 ani

Adrian Cioroianu a avut parcă un timp standard alocat relațiilor sau căsătoriilor sale. În 2003 s-a despărțit de prima soție, după 10 ani de căsătorie și un copil care atunci avea 4 ani. Aceasta a declarat presei că a fost înșelată, iar divorțul, partajul și pensia alimentară pentru copil au fost subiecte de presă mult timp.

La scurt timp după divorț, Adrian Cioroianu s-a afișat cu soprana Alexandra Coman, cu care a trăit o poveste de dragoste 10 ani. Erau la un pas de căsătorie, dar la începutul anului 2014 s-au despărțit brusc.

Apoi a urmat căsătoria cu actrița Daniela Nane care, iată, că s-a sfârșit tot după aproape 10 ani.

„Au senzaţia că dacă eşti frumoasă nu mai ai şi alte calităţi, şi asta e o prejudecată tâmpită”

Într-un interviu mai vechi, Daniela Nane a recunoscut că frumusețea a ajutat-o în carieră, „pentru că în firea lucrurilor ca oamenii să-şi dorească să vadă pe scenă actori frumoşi”. Pe de altă parte însă, actrița a recunoscut că în „branșa mea sunt de multe ori snobi şi au senzaţia că dacă eşti frumoasă nu mai ai şi alte calităţi, şi asta e o prejudecată tâmpită”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre