Simona Ionescu / Redactor Șef

Dansatorul Mihai Petre, la ora mărturisirilor despre cum i s-a schimbat viața acum 11 ani. „Mai fericit datorită ție…”

Dansatorul Mihai Petre, la ora mărturisirilor despre cum i s-a schimbat viața acum 11 ani. „Mai fericit datorită ție…”
Stăpân pe sine și uneori chiar dur, Mihai Petre se înmoaie imediat când vine vorba de fetele sale. Cu 11 ani în urmă, celebrul dansator și-a schimbat viața.

Ziua de 12.12.2012 i-a schimbat definitiv viața celui mai cunoscut dansator al României. A fost momentul în care Mihai Petre și-a dat seama că a devenit cel mai fericit bărbat de pe pământ.

Fetițele și frumoasa soție, Elvira, reprezintă pentru dansatorul Mihai Petre întregul Univers. Pentru familia ar merge până în pânzele albe pentru a le oferi tot ce au nevoie și ar trece peste orice obstacol. Catinca, fetița lui Mihai Petre, a împlinit pe 12 decembrie 11 ani, iar artistul i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Dar și mai multe fotografii care i-au bucurat pe fani, printre care și unele care o arată pe Catinca cântând la microfon sau îmbrăcată în costum de dans.

„Am devenit mai curajos, mai motivat, mai fericit, datorită ție”

„Totul s-a schimbat acum 11 ani, pe 12.12.12. Am devenit tată, am devenit mai curajos, mai motivat, mai fericit datorită ție, @catinca.petre. Te iubesc infinit si îți doresc să ți se îndeplinească toate visurile! La mulți ani!”, au fost cuvintele celui mai fericit tătic.

Mihai Petre și-a serbat fetița. Sursă foto: Facebook

„Câtă bucurie aduci în viața noastră și cât de mândră sunt de tine”

Mesaj de iubire a venit și din partea mămicii Elvira Petre, care nu-și găsea cuvintele pentru a-i spune fetiței sale cât înseamnă pentru ea. „Catinca mea, Catinca dragă! Aș vrea să știi cu toată inima ta, într-o zi, câtă bucurie aduci în viața noastră și cât de mândra sunt de tine. Îți doresc să ai răbdare cât să-ți împlinești cele mai mari visuri și nimeni să nu te oprească să ajungi unde dorești. La mulți ani! Te iubesc! #birthdaygir @catinca.petre l”, a spus Elvira Petre.

„Într-o zi de 12.12, mare portal cunoscut…”

Mesaje au venit și din partea fanilor, iar unul dintre internauți a punctat și faptul că cea mică va fi mereu ocrotită de Sfântul Spiridon, făcătorul de minuni, fiind născut chiar când acesta este cinstit de întreaga creștinătate. „La multi ani, iubită domnișoară. Ești născută într-o zi mare, a Sfântului Ierarh Spiridon, de mari minuni făcător. Iar numerologic, mama te-a născut într-o zi de 12.12. Mare portal cunoscut! Ești binecuvântată cu daruri cerești și depinde doar de tine, ce doresti să și-mplinești”, a spus acesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre