Simona Ionescu / Redactor Șef

Daria Radionova a revenit la sentimente mai bune față de fostul logodnic arab. Imaginile momentului – Exclusiv

Daria Radionova a revenit la sentimente mai bune față de fostul logodnic arab. Imaginile momentului – Exclusiv
Focoasa moldoveancă ce s-a iubit cu Alex Bodi și a fost la un pas să devină nevasta lui, apoi, după logodna ratată, a avut grijă să își pună pe deget un alt inel de logodnă, are grijă să păstreze relațiile bune cu foștii. Acum pare că e în tandrețuri cu ultimul logodnic, un cântăreț arab bogat.

Daria Radionova deține o impresionantă colecție de inele de logodnă și ar putea să-și deschidă oricând o bijuterie. Blonda voluptoasă obține diamante pe bandă rulantă de la iubiții ei milionari, apoi îi lasă cu ochii în soare. Așa a procedat și cu Alex Bodi, apoi a venit rândul cântărețului arab Pooyan Mokhtari, cu care a început o relație în vara anului trecut. la finele toamnei, cu inelul de logodnă pe deget, i-a spus acestuia „pa”.

Cei doi se mutaseră împreună la Londra, iar arabul îndrăgostit lulea, a cheltuit zeci de mii de euro pentru a o binedispune pe blondă. Făceau numai cumpărături de la Luis Vuitton, iar el o răsfăța cu sute de buchete de trandafiri.

Daria și Pooyan și-au spus „Adio!” la doar o lună de la cererea în căsătorie. Rusoaica a șters însă toate pozele cu Pooyan, lăsând de înțeles că nu e loc de întoarcere. Din relația cu arabul cântăreț, Daria a plecat cu un inel cu diamant de 2 carate, cu mai multe haine și genți de la firme de lux, alte bijuterii și un tunning la mașină. În alte cuvinte, focoasa „Bianca Drăgușanu de Rusia” i-a dat îndrăgostitului o gaură de aproximativ 100.000 de euro pe o distracție de doar 3 luni.

Daria Radionova, din nou împreună cu Pooyan Mokhtari

Apoi a plecat în vacanță la schi, cu fostul logodnic, Alex Bodi. de care, ulterior, s-a despărțit din nou. Zilele acestea, rusoaica, ce s-a mutat temporar la Monaco, a revenit în brațele lui Pooyan. Cei doi se află la Monaco unde au participat la Balul Prinților și Prințeselor, organizat la Hotel Hermitage.

Cătălin Botezatu a fost unul din sponsorii evenimentului, după cum s-a lăudat pe Instagram, unde a postat și o fotografie alături de cântărețul arab care a rămas cu inima frântă, o vreme, din cauza Dariei Radionova. Cu ocazia evenimentului, Pooyan și Daria s-au fotografiat în ținute asortate, Versace, la o plimbare cu elicopterul.

Totuși, diva a ținut să puncteze, la InstaStory că  nu este într-o relație „de mult timp”. În contrapartidă, fotografiile alături de Pooyan, le-a postat pe feed.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre