Simona Ionescu / Redactor Șef

David Popovici, îndrăgostit de o fată frumoasă cu nume exotic. Regele natației n-o scapă din ochi. Foto

David Popovici, îndrăgostit de o fată frumoasă cu nume exotic. Regele natației n-o scapă din ochi. Foto
După ce în Japonia nu i-a mers atât de bine cât au sperat românii, David Popovici și-a luat o vacanță.

Iubita sa pe care o adoră îl sprijină în tot ceea ce face, iar David Popovici le-a mai arătat-o odată românilor. Ea e femeia care i-a furat inima.

După ce a terminat competiția din Japonia, David Popovici se pregătește cât poate de bine pentru Paris și ar fi vrut să înceapă imediat antrenamentele, însă se simțea nevoia unei vacanțe. Pe care o petrece alături de iubita sa, o tânără superbă, îndrăgostită de make-up și sport, mai ales dans, pe care-l practică de ceva vreme.

David s-a fotografiat alături de Taisia Nițuleasa și a postat totul pe rețeaua de socializare, iar fanele sportivului au oftat, pentru că și-au dat seama că nu au nici o șansă. Sportivul își soarbe din ochi partenera.

„Sincer, am oameni mai necăjiți pentru mine decât sunt eu dezamăgit”

„Trebuie să-mi iau și niște timp liber să văd ce fac cu el. Asta e dilema acuma cum îmi umplu timpul liber pentru că sunt atât de obișnuit cu munca în fiecare zi. Acum am două opțiuni: stau să îmi plâng de milă, ascult consolările oamenilor, care își fac mai multe griji pentru mine decât îmi fac eu.

Sincer, am oameni mai necăjiți pentru mine decât sunt eu dezamăgit sau ceva cum nu sunt de altfel, pentru că e un concurs și așa merg concursurile, cineva trebuia să ia și locurile patru și șase. A doua opțiune e să mă gândesc la cum m-am simțit pe ultimul bazin din 200, pe ultimul sfert din 100 m și las acel sentiment să mă conducă, să fie focul pentru ce urmează să antrenez”, a declarat David Popovici.

Camelia Potec și iubita sa

Camelia Potec îi ține moralul

După rezultatele înregistrate de David Popovici în Japonia, Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern e lângă sportiv și îl susține necondiționat. „David este om, este un sportiv talentat care munceşte extrem de mult. Are şi momente dificile şi se poate întâmpla orice în viaţa unui sportiv. Orice sportiv are puterea să treacă peste momentele dificile şi de a reveni cu picioarele pe pământ când e la cel mai înalt nivel.

„Asta nu înseamnă că obiectivul lui nu a rămas același”

Este la primul an de seniorat, e un om care şi-a terminat liceul şi şi-a dat examenul de Bacalaureat, un obiectiv pe care l-a avut în acest an. A intrat şi la facultate, a avut un an în care a participat la mai multe ediţii. S-a calificat şi la Jocurile Olimpice. De această dată, nu a reuşit să aducă medalii în România.

Asta nu înseamnă că obiectivul lui nu rămâne acelaşi, acela de a se întoarce de la Paris cu o medalie. Totul a făcut parte dintr-un plan de pregătire, care a fost acceptat şi susţinut de noi şi nu vorbesc de planul făcut de David, ci de cel făcut de Adrian cu echipa lui.

„Noi suntem alături de el, este cel care a uimit pe toată lumea anul trecut”

Lucrurile nu au ieşit aşa cum ne-am dorit. Din punctul nostru de vedere, acesta nu este un eşec. El va învăţa foarte multe. Nu are de ce să fie dezamăgit, a luptat, dar nu a câştigat medalii. Lucrurile se vor rezolva în urma discuţiilor cu antrenorul.

Noi suntem alături de el, este cel care a uimit pe toată lumea anul trecut. Dacă a terminat pe 4, nu înseamnă că nu îl mai iubim. Pentru noi, locul 4 nu este un eşec. Şi nici locul 6. A cântărit locul 4”, a spus Camelia Potec pentru Antena Sport.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre