David Popovici, tânărul de 17 ani, care a uimit o lume întreagă, a vorbit despre nebuniile pe care le-a făcut în copilărie.
David Popovici, declarație șocantă. „Răsturnam gunoiul și mâncam din el”. De ce i se spune Micul Google
Cu ceva timp în urmă, într-un interviu acordat pentru Steaua TV, cel mai iubit sportiv al momentului, David Popovici, a vorbit despre toate nebuniile pe care le-a făcut în perioada copilăriei, când mama sa nu mai știa ce să facă. „Mama mai râde și acum cu prietenii mei că mâncam de pe jos, aduceam gândaci prin casă, răsturnam gunoiul și mâncam din el, mă cățăram toată ziua prin copaci, mă jucam cu bețe și pietre. A fost interesant”, s-a destăinuit David.
Când a început să devină cunoscut, părinții lui David au hotărât ca acesta să nu devină o țintă publică, ci expus cât mai puțin. În altă ordine de idei, doar David și antrenorul său sunt cei care discută subiecte în presă, nimeni altcineva neavând voie.
La ce universitate se va duce
În acest moment, David nu s-a hotărât la ce facultatea va merge, însă cele din America ar face orice să-l aibă. „Sunt contacte în SUA, dar când ajungi la un anumit nivel nu știu cât te mai ajută sistemul NCAA. Și nu știu dacă David chiar asta își dorește. Poate vrea să rămână în țară sau în Europa, la o facultate.
Opțiunile sunt deschise și foarte vaste. Decizia îi va aparține doar lui și familiei”, a declarat Adrian Rădulescu. La rândul său, antrenorul sportivului, Adrian Nistor spune că el nu a vrut să aibă în echipă un psiholog, considerând că în acest moment nu are nevoie. „David n-a simțit nevoia ca în echipa lui să existe și un psiholog. A considerat că nu e cazul acum să comunice pe partea asta.”, a spus antrenorul.
Ce concurs simpatic face mereu cu antrenorul
Tot antrenorul spune că David este numit și ”Micul Google”. Motivul? Alături de antrenor fac un concurs constând în recunoașterea steagurilor țărilor. „Nu prea e atras de științele exacte, mai mult pe istorie, geografie. Chiar avem un joculeț simpatic între noi când trebuie să recunoaștem steagurile unor țări, ne contrazicem dacă e Mali sau Senegal sau Camerun. Iar «micul Google» le recunoaște imediat”, a declarat Nistor, potrivit GSP.
Sursă foto: instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook