Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce are Donald Trump pielea atât de portocalie. Părerile sunt împărțite

De ce are Donald Trump pielea atât de portocalie. Părerile sunt împărțite
S-a vorbit mult despre nuanța pielii președintelui Donald Trump, aproape la fel de mult ca și despre coafura sa blondă caracteristică.

Până la mijlocul anilor 1990, el părea să aibă un ton natural deschis și o anumită culoare sănătoasă și roză. Abia în jurul anului 2005, aproximativ, fața lui Donald a căpătat nuanța citrică cu care lumea s-a obișnuit până în momentul în care a început ciclul electoral din 2016.

Trump este prieten apropiat cu mogulul bronzării Steve Hilbert

Nuanțele faciale ale lui Donald Trump au variat ușor de când a preluat funcția. Fast Company a încercat de fapt să identifice exact nuanța Pantone a acestuia și s-a ajuns la concluzia că este Gold Flame. Să fie nuanța pielii lui Donald Trump rezultatul prieteniei sale cu directorii de autobronzante?

Mother Jones relatează că Trump este prieten apropiat cu mogulul bronzării Steve Hilbert, care a devenit CEO al New Sunshine, o linie de produse de bronzare, inclusiv loțiuni și bronzante susținute de Kardashian. Se pare că prietenia lui Trump cu Hilbert a început în jurul anului 2006, adică aproape de momentul în care lumea a început să observe strălucirea sa veșnic cafeniu.

De ce are Trump culoarea portocalie

Trump a promovat două dintre produsele New Sunshine ale lui Hilbert

Prietenia lor s-a extins și la afaceri: Trump a promovat două dintre produsele New Sunshine ale lui Hilbert în cadrul emisiunii Celebrity Apprentice în 2011 și în 2013. Tot în 2011, Melania Trump a devenit imaginea liniei de îngrijire a pielii pe bază de caviar a New Sunshine pentru o sumă de un milion de dolari, plus avantaje nespecificate.

Deși susținerea ar fi fost pusă sub semnul întrebării în timpul unui proces intentat lui Hilbert de fostul său partener de afaceri, miliardarul William Menard, Hilbert și soția sa, Tomisue, ar fi rămas apropiați de familia Trump și l-au susținut pe Donald pentru președinție în 2016.

Trump folosește autobronzant?

„Când l-am întâlnit, nu arăta deloc portocaliu”

Jason Kelly, un make-up artist care a lucrat anterior cu Donald Trump, spune că în perioada în care l-a înfrumusețat pe Donald și pe ceilalți candidați la Convenția Națională Republicană din 2016, nu a observat deloc ceva neobișnuit la pielea lui Trump. „Când l-am întâlnit, nu arăta deloc portocaliu.

Nu așa cum arăta în toate pozele anterioare pe care le văzusem când îmi făceam temele”, a declarat Kelly pentru Marie Claire, susținând că este posibil ca lumina slabă să fi fost cea care a creat aspectul de clementină.

Kelly a mai precizat că, atunci când l-a întâlnit prima dată pe Trump, „nu avea niciun fond de ten lichid sau cremos, sau spray bronzant, de fapt”. Kelly susține că și-ar fi dat seama dacă republicanul se bronza cu spray. ”Am ochi pentru asta și pot să o observ de la un kilometru distanță”, a spus el.

Se pare că își face singur părul și machiajul

Kriss Blevens s-a ocupat de machiaj pentru toți candidații prezidențiali la alegerile primare din New Hampshire din 2016, cu excepția lui Donald Trump. Aceasta a declarat pentru Racked că nu l-a văzut niciodată pe Trump cu un make-up artist sau cu un hair stylist.

Își face singur părul și machiajul?

„Donald Trump își face singur părul și machiajul. De obicei, el vine pregătit, se exprimă în propriul stil, iar eu nu aș vrea niciodată să intervin în asta. Poate un pic de pudră de șters. Își cunoaște părul la perfecție. Are o semnătură pe care o poartă cu el și care este look-ul lui, iar asta este mult mai bine decât să îl schimbi tot timpul”, a declarat aceasta.

Trump a fost foarte rar machiat în timpul evenimentelor

În ianuarie 2018, Politico a relatat că Trump a avut într-adevăr un make-up artist pe statul de plată federal, dar că acesta nu l-a aranjat niciodată, concentrându-se în schimb pe membrii cabinetului său, inclusiv Sarah Huckabee Sanders și Kellyanne Conway. Jason Kelly, make-up artistul de la Convenția Națională Republicană, a declarat pentru Harper’s Bazaar că Trump a fost foarte rar machiat în timpul evenimentelor care au precedat președinția sa.

Cu toate acestea, Kelly crede că ceva s-a schimbat de la campanie, iar POTUS ia parte la paturile de bronzare și/sau la bronzarea cu spray, susținând că Trump „poartă ochelari de protecție și se poate vedea hiperpigmentarea din jurul ochilor”.

„Poartă ochelari de protecție și se poate vedea hiperpigmentarea din jurul ochilor”

Trump are cercuri deschise în jurul ochilor

Mulți au observat că nuanța de cupru a pielii președintelui Trump nu este distribuită uniform pe toată fața sa, subliniind că are cercuri deschise în jurul ochilor, un aspect care a fost denumit „ochi de raton inversat”. „Trebuie să fii foarte priceput atunci când adaugi machiaj peste autobronzant… și dacă o faci greșit, arată foarte rău, mai ales în înaltă definiție”, a declarat expertul în bronzare cu aerograf Dante Fitzpatrick pentru New York Daily News.

Experții spun că exfolierea (folosind suc de lămâie și zahăr brun), conturarea conturului, atenuarea fondului de ten de sub ochi și obținerea unui bronz organic (în loc de coloranți artificiali) pot ajuta la contracararea și prevenirea ochilor de raton inversați.

Rozaceea i-ar putea afecta înfățișarea

Poate că Donald Trump și-a modificat nuanța naturală a pielii, pentru că, de fapt, are o piele problematică. Medicul de lungă durată al președintelui, Dr. Harold N. Bornstein, susține că Trump folosește antibiotice pentru a trata rozaceea, relatează The New York Times.

Dacă pielea lui Trump este roșie și iritată din cauza rozaceei, este posibil ca produsele cosmetice folosite pentru a o ascunde să aibă o nuanță greșită. Nivelurile de acoperire sau oxidarea machiajului ar putea, de asemenea, să creeze un aspect portocaliu. De fapt, dacă Trump folosește machiaj, acesta ar putea arăta impecabil la aplicare, dar să devină „portocaliu și nenatural” pe măsură ce trece ziua, potrivit Marie Claire.

Dieta ar putea fi cauza culorii portocalie a pielii

Dieta ar putea fi cauza

Este posibil ca Donald Trump să își fi dobândit pielea portocalie și prin consumul multor alimente portocalii. Morcovii, dovleacul, cartofii dulci, ignamele și alte alimente bogate în nutrientul betacaroten pot schimba efectiv culoarea pielii celui care le mănâncă într-o nuanță portocalie sau aurie, relatează The Huffington Post. Experții spun chiar că o „doză sănătoasă de betacaroten este de șase până la opt miligrame pe zi”.

S-ar putea să se bronzeze în mod tradițional

Misterul pielii portocalii a lui Donald Trump ar putea fi rezolvat, poate, prin cea mai simplă explicație: soarele. Make-up artistul Jason Kelly, care a mai lucrat cu partidul republican, a declarat pentru Marie Claire că este posibil ca Trump să „ia” razele UVA/UVB prin absorbția soarelui pe terenul de golf.

„Ceea ce văd acum, sincer, nu este atât de mult patul de bronzat, ci poate soarele pe care îl primește ori de câte ori merge la golf și asta a fost destul de frecvent. Cred că s-ar putea să se bronzeze foarte mult la Mar-a-Lago”, a declarat Kelly în 2017.

Ce se întâmplă cu pielea fostului președinte al SUA

În paloarea iernii, bronzul lui Trump rămâne un secret de stat

Oricare ar fi cazul, poveștile despre pielea lui Trump pur și simplu nu se opresc. În februarie 2019, The New York Times a publicat chiar un articol intitulat „În paloarea iernii, bronzul lui Trump rămâne un secret de stat”. Se vorbește despre „o gamă de spray-uri de păr pe un raft din baia sa remodelată”, dar insistă că vizitatorii nu au observat „nici măcar un gram de produs autobronzant”.

Alte surse insistă asupra faptului că nu există un pat de bronzare ascuns „într-un colțișor ascuns” la Casa Albă. Oficialii administrației ar fi creditat „genele bune” pentru acea strălucire pe tot parcursul anului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre