Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce ascuns-o Beyonce pe fiica ei multă vreme. Ce i-a impus vedeta lui Jay-Z

De ce ascuns-o Beyonce pe fiica ei multă vreme. Ce i-a impus vedeta lui Jay-Z
Dacă despre munca și premiile obținute, Beyonce vorbește tot timpul, când vine vorba de copiii săi nu se mai întâmplă așa. Iar fanii au început să observe ceva puțin ciudat la familia Carter după ce au apărut și gemenii. Blue Ivy Carter s-a născut în 2012, iar Beyhive a fost încântată. Apoi, în 2017, au sosit gemenii Carter și, de atunci, fanii au cerut cu insistență să vadă urmașii lui Bey și Jay. Dar acest lucru se întâmplă destul de rar.

Când vine vorba de copiii ei, multă vreme s-a spus că Beyonce are un obicei ciudat. Ce s-a întâmplat cu celebra cântăreață de a ales multă vreme ca fiica ei să nu apară în public. Ani mulți, fiica lui Beyonce a fost văzută drept o copie a tatălui său, Jay-Z, care era considerat ”neatractiv”. Motiv pentru care artista a luat atitudine.

Beyoncé și Jay-Z își țin sub tăcere viața privată

Oricât de mult ar fi în lumina reflectoarelor, Beyoncé și Jay-Z păstrează multe lucruri secrete. Iar marile dezvăluiri le fac în felul lor. Să nu uităm cum Beyoncé a apărut în timpul unui concert și i-a spus lui Jay-Z că e însărcinată, masându-și burta. În ultima perioadă, Blue Ivy mai apare în public, dar acest lucru nu a fost mereu așa, pentru că și micuța a fost ținută departe de ochii tuturor.

Și asta pentru că micuța se spunea că seamănă prea mult cu tatăl său, care nu e un etalon al frumuseții. Dar, apariția micuței alături de tatăl său la un meci al NBA i-a șocat pe toți, pentru că Blue Ivy a apărut schimbată radical. Și au început iar comentarii, mulți spunând că aceasta apare mult mai matură decât vârsta pe care o are.

Cum s-a transformat fetița lui Beyonce

Beyonce și-a protejat fetița de comentariile negative

De-a lungul timpului, Beyonce a făcut tot ce a putut pentru a-și proteja fetița de orice comentariu negativ care ar fi putut veni din partea cuiva. Dar, chiar și așa sunt mulți care sunt că micuța nu-și moștenește mama, ci a luat din lipsa de grație a tatălui său. Dar iată că Blu Ivy a reușit să nu mai fie rățușca cea urâtă și să se transforme ușor, ușor, într-o domnișoară. Și acum se spune că Blu Ivy ar fi „Beyonce personificată”.

Beyonce, criticată că l-a ales pe Jay-Z tatăl copiilor săi

De critici nu a scăpat nici Beyonce care a fost criticată cu ani în urmă că l-a ales pe Jay-Z ca tată al copiilor săi. Iar acesta a înșelat-o atunci când i-a fost lumea mai dragă. Se spune că de multe ori s-a gândit să-l părăsească, dar a fost oprită de iubirea copiilor pentru tatăl lor. Și atunci, Beyonce l-a pus la punct. Ea l-ar fi avertizat că dacă mai face odată aceeași greșeală nu va rămâne doar fără ea, ci și fără avere.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre