Simona Ionescu / Redactor Șef

Nepoata lui Trump a făcut senzație în India. Cum arată fiica Ivankăi la 13 ani

Nepoata lui Trump a făcut senzație în India. Cum arată fiica Ivankăi la 13 ani
Fiica cea mare a Ivankăi Trump este o adevărată domnișoară la doar 13 ani. Nepoata lui Donald Trump a făcut senzație în India, la nunta celui mai mare miliardar din Asia. Peste 1000 de celebrități din toată lumea au luat parte la petrecerea care a ținut trei zile.

Fiica fostului președinte Donald Trump este căsătorită cu Jared Kushner, iar împreună au trei copii: Arabella, în vârstă de 13 ani și pe Joseph și Theodore, în vârstă de 9 respectiv 7 ani. Invitați la o petrecere de trei zile cu ocazia nunții ce va avea loc în vară între miliardarul Anant Ambani și logodnica sa Radhika Merchant, Ivanka și soțul ei nu au venit singuri. Aceștia au fost însoțiți de fiica lor cea mare, Arabella, care a făcut senzație printre invitați. 

Nepoata Trump
La 13 ani, Arabella se transformă într-o adevărată domnișoară
Foto: Instagram

De-a lungul anilor, Ivanka a ieșit des în public alături de fiica sa, aceasta însoțind-o inclusiv la o serie de vizite oficiale la Casa Albă, pe vremea mandatului lui Donald Trump. Anul trecut în iunie, Arabella și-a sărbătorit Bar Mitzva, o ceremonie religioasă evreiască de trecere la maturitate la 12 ani, ocazie cu care Ivanka a lăudat-o, mândră, pe Instagram.

Arabella a schimbat trei ținute la nunta miliardarilor 

„Nu am putea fi mai mândri de femeia tânără extraordinară în care s-a transformat. 

Bunătatea, creativitatea, umorul, empatia și pasiunea ei ne-au umplut viața de atât de multă bucurie și inspirație. Să fie Bar Mitzvah-ul ei începutul unui capitol frumos și împlinit în viața ei”, scria Ivanka anul trecut.

Nepoata Trump
Arabella a schimbat 3 ținute la petrecerea din India
Foto: Instagram

Și pentru că s-a transformat într-o tânără domnișoară de-a dreptul răpitoare, mama Ivanka a vrut ce e mai bun pentru fiica sa și i-a pregătit trei ținute, una și una, pentru ceremonia prenupțială din India la care au fost invitați în weekend. 

Mama și fiica, asortate în haine de designer 

În prima zi de festivități Arabella a purtat o rochie albastră sclipitoare cu mâneci lejere de la Custom by Zoe, același designer care i-a creat și ținutele pentru bar mitzvah. În cea de-a doua zi, Arabella a purtat un sari superb de culoare bej deschis, ornat cu mărgele sclipitoare. 

Nepoata Trump
Mama și fiica s-au asortat în ultima zi
Foto: Instagram

Alegerile vestimentare incredibile au continuat și în ultima zi a petrecerii, duminică, atunci când mama și fiica și-au asortat ținutele alegând un galben superb. Ceilalți doi copii ai cuplului nu au fost prezenți la festivități. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre