Simona Ionescu / Redactor Șef

Noi probleme în familia Baldwin. Fiica actorului a fost arestată

Noi probleme în familia Baldwin. Fiica actorului a fost arestată
Problemele în familia Baldwin par că nu se mai termină în ultima vreme. De la accidente pe platourile de filmare și până la probleme în căsnicie, celebra familie pare urmărită de ghinion. În centrul ultimei pățanii se află chiar fiica actorului Stephen Baldwin, care a fost arestată. Iar motivul este unul la care nu s-ar aștepta nimeni.

Zilele trecute, Stephen Baldwin făcea apel public prin care cerea rugăciuni pentru Hailey și Justin Bieber. Deși actorul nu a oferit un motiv, fanii și presa au speculat că ceva s-ar întâmpla între cuplul celebru și toată lumea a fost îngrijorată. La scurt timp, problemele chiar au apărut, însă responsabila este sora mai mare a lui Hailey, Alaia Baldwin. Fiica actorului a fost arestată, iar motivul este de-a dreptul grețos. 

Incident șocant și scârbos

Alaia, în vârstă de 31 de ani, a fost arestată în urma unui incident petrecut sâmbăta trecută la un club din Georgia, scrie presa internațională. Acuzațiile care i se aduc sunt de agresiune, lovire și violare de domiciliu, conform raportului poliției obținut de Page Six. Totul se pare că a pornit în momentul în care fiica lui Baldwin a cerut voie să folosească toaleta angajaților, care în mod normal era încuiată, pe motiv că trebuie să-și schimbe absorbantul. 

Alaia Baldwin a aruncat cu absorbantul în angajata localului 

Alaia este sora mai mare a lui Hailey Bieber
Foto: Instagram

Pe imaginile de securitate se poate observa cum vedeta și-a făcut drum spre toaletă și a fost lăsată să intre. Nu se știe din ce motiv, însă după câteva minute angajata localului, pe numele ei Haleigh Cauley, a intrat și ea în toaletă, poate să o verifice pe Baldwin daca este în regulă. În acel moment, fata actorului a scos absorbantul folosit și l-a aruncat spre angajată, care a chemat de urgență paza.

S-a bătut cu bodyguarzii

Imaginile, conform raportului poliției, au arătat apoi că angajata „a sărit” din baie înainte ca Baldwin să fie escortată din Club Elan de către un bodyguard, cu care a luptat și s-a opus „pe tot parcursul drumului spre ieșire”. Mai mult decât atât, raportul forțelor de ordine menționează că femeia l-a tras de păr pe unul dintre bodyguarzi și l-a „lovit în zona genitală“ pe celălalt. 

A negat acuzațiile, apoi a pretins că s-a speriat 

Tânăra Baldwin, totuși, a împărtășit o altă versiune a evenimentelor în care a pretins că a fost „îndepărtată cu forța din club” și inițial a negat că a fost violentă în baie. În schimb, a pretins că avea nevoie să meargă la toaletă să-și schimbe absorbantul și să vomite: „Ea inițial a negat că a aruncat absorbantul folosit în doamna Cauley, dar ulterior a recunoscut că l-a aruncat”, notează raportul.

Când a fost confruntată cu presupusa agresiune împotriva bodyguarzilor, Baldwin a spus autorităților că doar se apăra. Poliția a acuzat-o pe vedetă de agresiune pentru faza cu absorbantul, dar și pentru lovirea bodyguardului în organele genitale și smulgerea părului celui de-al doilea bodyguard.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre