Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce îi e frică lui Cătălin Bordea. Comediantul anunță că va ieși cu declarații

De ce îi e frică lui Cătălin Bordea. Comediantul anunță că va ieși cu declarații
Cu puțin timp în urmă, Cătălin Bordea a postat pe contul de socializare două mesaje care le-a dat de gândit celor care îl simpatizează. Unii cred că a fost părăsit de nevastă, alții nu.

În unul dintre mesaje, comediantul mărturisea că sufletul îi e plin de durere, în cel de-al doilea apărea cu un nou tatuaj. De data asta a vrut să-și scrie pe piele cuvântul Fear (frica).

„De la el știu că și durerea e bună atâta timp cât înveți ceva”

Indiferent ce s-ar fi întâmplat cu artistul, lucrurile nu sunt deloc așa cum ar trebui să fie, iar în sufletul lui se dă o luptă. Vedeta a postat un mesaj, în care a amintit că „durerea e bună atâta timp cât înveți ceva” din ea. Iar la final a menționat că vor urma alte declarații în curând.

„Când bunicul meu își dădea cu ciocanul peste deget, înjura, apoi zicea râzând: Acum celelalte patru degete sunt în siguranță pentru că o să fiu mai atent. De la el știu că și durerea e bună atâta timp cât înveți ceva. Până la alte declarații”, au fost cuvintele lui Cătălin Bordea.

Probleme în Paradis?

În ultimele zile, presa a susținut că Bordea ar avea probleme mari în căsnicie, fiind chiar la un pas de divorț. Ziarele au titrat faptul că cea care ar fi vrut să pună capăt relației ar fi fost soția lui Bordea, Livia, însă Cătălin, care o iubește enorm, s-ar fi opus despărțirii. În aceste condiții, e greu de crezut că artistul nu va lupta cât va putea pentru a-și apăra căsnicia. Până atunci, toată lumea e curioasă ce declarații urmează să facă unul dintre cei mai în vogă artiști ai stand-up-ului românesc.

Prietenul Cortea nu știe ce se întâmplă cu Bordea

Despre zbuciumul lui Bordea, Nelu Cortea a mărturisit că nu știe nimic și a promis că-l va suna să afle ce se întâmplă cu el. „Nu știu, habar nu am despre ce e vorba. Eu sunt la țară, nu am citit ce s-a spus. Băi, chiar nu știu. N-am vorbit de o săptămână cu el. Chiar!

Ia să-l sun și eu. Nu am ce să zic. Ultima oară când am vorbit cu el era ok. E devastat că ce? Nu știu. Chiar nu am am vorbit despre asta cu el. Trebuie să văd și eu despre ce e vorba. Trebuie să vorbesc cu el”, a declarat Nelu Cortea pentru Fanatik.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre