Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce nu reușesc bărbații să agațe pe Tinder. Topul greșelilor care pun femeile pe fugă

De ce nu reușesc bărbații să agațe pe Tinder. Topul greșelilor care pun femeile pe fugă
Tehnologiile avansate au făcut ca în ultima perioadă să dăm uitării întâlnirile față în față și să încercăm să ne găsim jumătatea pe rețelele de socializare.

Lipsa timpului liber îi determină pe români să aleagă calea cea mai ușoară pentru a-și găsi jumătatea. Apelează la rețelele de socializare.

De ce nu reușesc bărbații să agațe pe Tinder. Topul greșelilor care pun femeile pe fugă

Tinder, Ok Cupid sau multe altele? E o modalitate să vă creați un profil și să vă găsiți pe aceste rețele persoana care să fie potrivită. Asta dacă veți fi persoane serioase, care știu ce vor de la viață. Dacă veți intra pe aceste conturi doar ca să vă distrați, veți rămâne doar la stadiul de flirt.

Cum pot reuși domnii să le facă pe doamne și domnișoare să le dea atenția cuvenită? Aveți grijă să nu faceți aceste prea multe greșeli. Un exemplu ar fi să vorbiți mult prea mult despre voi, pentru că e posibil ca persoana cu care discutați să nu fie chiar atât de interesată de povești. Îi veți atrage atenția dacă veți deschide subiecte interesante.

Puneți fotografii reale

Dacă nu veți pune fotografii sau informații sau veți opta pentru poze care nu sunt reale, să nu vă mirați dacă nu veți fi căutat de nimeni. Lăsați departe versurile sau cântecele, pentru că nici în acest caz nu veți atrage atenția cuiva. Sau veți fi catalogat drept persoane neserioase. O mare atenție trebuie acordată scrierii, pentru că atunci când o fată vede greșeli de ortografie își va pune mari semne de întrebare.

Nu puneți condiții

Când doriți să vă găsiți o persoană cu care să începeți o relație, nu puneți condiții, pentru că veți fi catalogați așa cum nu ați dori niciodată. De asemenea, e nepotrivit să începeți să scrieți cât de bogați sunteți sau, din contră, să vă plângeți că soarta v-a fost potrivnică. Nu dă bine deloc la CV…

Nu faceți prea multe complimente unei femei, pentru că înseamnă că ascundeți ceva și sub nici o formă nu jigniți și nu faceți comentarii răutăcioase. Sub nici o formă nu trimiteți fotografii indecente. Nu hărțuiți o persoană care vă place și nu cereți prea multe informații persoanele în primele momente de conversație.

Sursă foto: tinder

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre