Membrii Casei Regale a Marii Britanii nu semnează absolut niciodată autografe. Este una din regulile nescrise, de la care nu se abat. Motivul este de siguranță, pentru a nu li se falsifica vreodată semnăturile.
Recent, prințesa Kate a participat la o petrecere la școala copiilor săi. O fetiță de șapte ani, pe nume Ruby, a venit și a rugat-o pe prințesă să-i dea un autograf. Prințesa Kate a refuzat-o pe fetiță, spunând că nu poate să dea autografe. „Numele meu este Catherine. Nu am voie să îmi scriu semnătura, este una dintre acele reguli”, i-a spus Prințesa Kate fetiței, citată de Daily Express.
Cu ce a înlocuit Prințesa Kate autograful
Ca să nu o refuze, totuși, de tot pe fetiță, viitoarea regină a Marii Britanii a completat: „Nu pot să-mi scriu numele, dar știu să desenez”. Apoi, i-a desenat fetiței o floare. Au mai venit și alți copii care i-au cerut autografe prințesei, iar aceasta le-a desenat copiilor, pe rând, un copac și un iaz înconjurat de plante.
Prințul Louis cultivă fasole
Prințesa Kate se afla la un picnic cu copiii de la școală la Chelsea Flower Show din Londra. Prințesa de Wales a dezvăluit că fiul ei cel mic, Prințul Louis, este ocupat cu un proiect de grădinărit la școală – cultivă fasole. „Louis cultivă fasole boabe la școală. Le pui într-o cană și poți vedea cum cresc rădăcinile. Se fac mari repede, ca și floarea-soarelui”, a spus prințesa Kate despre experimentul fiului său.
Îmbrăcată cu o rochie roz, cu care a mai fost văzută și la alte evenimente, Prințesa Kate a reprezentat o pată de culoare la picnicul copiilor.
Soția lui William a căpătat încredere în sine, iar acest lucru vine odată cu timpul și cu experiența de a-și face treaba. Acest lucru este vizibil în discursurile sale publice și prin faptul că s-a extins cu propriile proiecte, cum ar fi proiectul Shaping Us. A învățat tot ce a avut nevoie de la cel mai bun profesor, regretata regină Elisabeta a II-a, iar Kate a fost o elevă excelentă, păstrând și un aer de mister în jurul ei, asemenea fostei Suverane.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook