Simona Ionescu / Redactor Șef

Derapajele judecătorului Gabriel Apostol, care și-a injectat benzină. Suferințele sale erau vizibile

Derapajele judecătorului Gabriel Apostol, care și-a injectat benzină. Suferințele sale erau vizibile
Cu câțiva ani în urmă a participat la o emisiune culinară pentru a-i demonstra fostei soții ce a pierdut. Acum, judecătorul Gabriel Apostol a ales să-și ia viața.

Veste tristă pentru prietenii și familia judecătorului Gabriel Apostol. A murit în ambulanță, după ce și-a făcut singur rău.

Judecătorul Gabriel Apostol a încheiat socotelile cu viața într-un mod greu de înțeles

Gabril Apostol a decis să se sinucidă, injecându-și benzină în vene. Cu doar o zi în urmă, el a ajuns în mâinile medicilor în stare gravă, a fost dus la spital, specialiștii au făcut tot ce au putut pentru a-l salva, însă au fost neputincioși. În acest moment nu se cunosc motivele pentru care fostul om al legii a recurs la un asemenea gest.

I-a șocat pe jurați cu replicile sale

Cu opt ani în urmă, Gabriel Apostol și-a lua inima în dinți și a decis să participe la o emisiune culinară. A avut un singur gând: să-i demonstreze soției sale că e un bărbat adevărat și să o facă să înțeleagă ce a avut lângă ea și ce a pierdut.

În acel moment i-a șocat pe jurați cu replicile sale, mai ales atunci când le-a arătat tuturor insigna de judecător.

A fost suspendat din funcție

Din nefericire, în același an bărbatul a fost implicat într-un scandal monstru cu doi polițiști. Chiar dacă el a susținut că nu are nici o vină, fiind agresat de aceștia, martorii au declarat contrariul. În urma acestui eveniment neplăcut, el a fost suspendat din funcție. În 2014, judecătorul a mai avut un episod care nu i-a făcut deloc cinste.

Omul legii a ajuns să dea cu mașina peste un angajat al unui magazin de bricolaj. Se pare că tot el a fost de vină, aducând jigniri grave personalului. Pentru a se stinge conflictul, a fost nevoie ca poliția să se impună.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre